Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Charente Maritime
Med sine 460 km kystlinje, sine mange solskinstimer og sin vigtige historiske arv, appellerer Charente Maritime både til den afslappende entusiast og den eventyrlystne. Det milde klima sammen med de smukke fine sandstrande, de mange forskellige aktiviteter, der tilbydes over alt i området, den gode mad og vin, de charmerende små øer beliggende ud fra kysten, samt de mange fortryllende byer fyldt med arkitektoniske vidundere og flotte kirker, gør Charente Maritime til et vidunderligt sted. Læs mere

Camping i Charente Maritime

Læs mere om Charente Maritime her...

Charente-Maritime ligger på Atlanterhavskysten i det vestlige Frankrig og har generelt et varmt klima. Landskabet er stort set fladt og spækket med skovområder. Højdepunktet i Charente-Maritime er uden tvivl havnebyen La Rochelle

Find og book din næste ferie i Charente Maritime online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Charente Maritime.

Hvorfor camping i Charente Maritime?

Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool og de bedste faciliteter og aktiviteter til den perfekte campingferie i Charente Maritime.

Highlights fra Charente-Maritime:
•    Utallige solskinstimer og varmt klima
•    Fascinerende historisk arv
•    Flotte, gyldne sandstrande
•    Fortryllende landskab

De mest populære pladser i Charente Maritime

Sequoia Parc
Sequoia Parc er en superskøn børneplads. Pladsen er beliggende midt mellem skove og maleriske landsbyer, i et smukt frodigt område, der omkranser slottet "La Josephtrie" Her bydes på hyggelig atmosfære og feriestemning.

Demaine d'Oleron
En super hyggelig campingplads for hele familien. Ideel for familier og især for småbørnsfamilier, massere af sjov i poolen eller på vandrutschebanerne.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Charmerende byer i Charente Maritime

La Rochelle
Med sin prestigefyldte kulturarv, som er bevaret og værdsat i årenes løb, er La Rochelle i særdeleshed en populær by. De hvide tårne, som bevogter den gamle havn, de charmerende kirker, de hemmelige veje gennem de små gader og de gamle træ og aristokratiske huse, er alt sammen med til at tage dig tilbage til en fascinerende historie.

Royan
Royan er beliggende i hjertet af et byområde, og er det fjerdestørste byområde i regionen, efter La Rochelle, Saintes og Rochefort. Byen ligger ved mundingen af Gironde-floden, som er den største flodmunding i Europa. Royan har fem sandstrande, en marina og en fiskerihavn.

Mad, drikke og kultur

I Charente Maritime er der masser at nyde. Regionen er mest berømt for den stærke og alligevel silkebløde cognac, men der er også mange flere lokale specialiteter at prøve.

I Charente Maritime vil der selvfølgelig være mulighed for at smage et have af fantastiske vine og en lækker aperitif kaldet Pineau. Sørg også for at prøve de friske østers af Marannes-Oléron, der er efterspurgt i hele Frankrig, plus jomfruhummere, rejer, krabber og muslinger, som altid er friskfanget i havet, floder og søer. Derudover bør du prøve den sorte kylling af Barbezieux og lækre gedeoste.