Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Costa Dorada
Camping i Costa Dorada er populært for børnefamilier, bl.a. grundet områdets fine sand og børnevenlige strande med krystalklart vand. Costa Dorada byder endvidere på fredelige landsbyer og marker, hvor der bl.a. dyrkes vin og oliven. Læs mere

Camping i Costa Dorada

Læs mere om Costa Dorada her

Vi kender Costa Dorada! 
Costa Dorada byder på gode snorkel- og dykkermuligheder, gyldent sand, bjerge og spændende landsbyer. Tag på camping i Costa Dorada og nyd det azurblå Middelhav med kilometerlange strande med det nydeligste sand, den lækre spanske mad og vin samt Spaniens smukke natur. Her er også på mange varierede udflugtsmuligheder. Oplev eksempelvis Barcelona eller forlystelsesparken Port Aventura.  

Bestil campingferien til Costa Dorada i Spanien online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

Hvorfor camping i Costa Dorada?

Overvejer I camping på Costa Dorada? Der er mange grunde til at tage den solrige kyst. Her er fire af de bedste:

  • Besøg supermetropolen Barcelona
  • Garanti for masser af sol, strand og afslapning ved poolen
  • Kulturelle udflugter til spændende landsbyer
  • Lækker mad og fantastiske vine

De tre mest populære pladser i Costa Dorada

Camping Tamarit Park er en 4-stjernet plads med direkte adgang til en bred sandstrand, et stort tropisk poolområde med børnepool og masser af faciliteter og aktiviteter for alle aldre. Indenfor 15 km finder man den charmerende by Tarragona, hvor der bl.a. er et romersk amfiteater, en katedral og masser af butikker.

Camping La Torre Del Sol tilbyder et væld af aktiviteter og faciliteter for alle aldre, samt tre swimmingpools og en kæmpe jacuzzi. Endvidere er der direkte adgang til privat strand, og pladsen rummer også 3 indendørs jacuzzier med saltvand.

Camping Vilanova Park er en perfekt placering på en fortryllende beliggenhed på en frodig bjergskråning. Pladsen tilbyder lækre faciliteter og masser af aktiviteter. Endvidere ligger Barcelona kun en lille halv times kørsel herfra.

Byer og strande

Byer i Costa Dorada
Tarragona er en charmerende by der emmer af historie og kulturelle oplevelser. Byen byder bl.a. på et romersk amfiteater, en katedral og et væld af butikker. Besøg også Sitge og nyd de skønne strande, solbadning, vandsport og hyggelige restauranter og barer.

Strande og aktiviteter
Tager du med Dansk Bilferie på camping i Spanien, er du garanteret lækre børnevenlige sandstrande ved det skønne middelhav. Costa Dorada byder blandt andet på kilometerlange strande med klitter af det fineste sand. I Costa Dorada er der også gode muligheder for, at dyrke diverse former for vandsport, for eksempel snorkling og dykning. Der er også mulighed for at vandre i den smukke natur.

Attraktioner og andet sjov

Fiskerlandsby
Cambrils er en lille fiskerlandsby hvor havnen med dens historiske forsvarstårn er byens midtpunkt. Byen er et populært feriemål, og værd at se er især byens gamle borg som hæver sig op over byens centrum. 

Nationalmuseum 
I Tarragona huserer Det Arkæologiske Nationalmuseum, som på en interessant måde formår at formidle om byens antikke fortid. Museet bliver jævnligt udvidet med nye genstande fra udgravninger. Katedralen i Tarragona er fra 1100-tallet og er præget af romansk og gotisk arkitektur. Med til katedralen hører bispemuseet og Santa-Maria Kapellet.

Forlystelsespark
I hjertet af Costa Dorada ligger Universal Studios Port Aventura, som er en af de mest populære forlystelsesparker i Sydeuropa. Parken huser flere eventyrlige temaer som ”Kina”, ”Mexico”, ”FarWest” og ”Middelhavet”. Endvidere finder I butikker, vandaktiviteter og legepladser. Her er også gode muligheder for spisning.

Spanske specialiteter i sydens sol

Mad, drikke og kultur
I Costa Dorada dyrkes der meget vin og oliven. som I helt bør nyde lidt af. Derudover byder Området selvfølgelig også på klassisk spansk mad som serrano skinke, chorizo pølse, tapas og Spaniens nationalret Paella (ris med diverse skaldyr og fisk). Glem ikke at prøve den populære og forfriskende Sangria i solens stråler.

Vejr og klima
I Costa Dorada er klimaet forholdsvis mildt, og om sommeren ligger temperaturerne typisk omkring 21-28 grader. Om vinteren er der ca. 6-10 grader.