Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343
Velkommen til Camping i Niedersachsen
Niedersachsen ligger i det Tyskland, og området byder på usædvanlig smuk natur som floder, bakker, skove og dale. Så ønsker I en campingferie i stor naturlig mangfoldighed og med gode muligheder for gå- og cykelture, så er Niedersachsen lige jer. Læs mere

Camping i Niedersachsen

Læs mere om Niedersachsen her

Niedersachsen er en skøn delstat i det nordlige Tyskland, som byder på alt indenfor natur og kultur. Området har en rig historie, som de mange slotte og museer tydeligt bevisr. I den østlige del af Niedersachsen vil der være mulighed for at besøge de mange smukke og charmerende gamle byer så som Wolfsburg, Lingen & Hannover, hvilket betyder at I aldrig behøver at rejse langt for at besøge en fortovscafé, et museum eller for at opleve kultur og historie.

Hvis I er naturelskere, kan det anbefales at besøge den sydlige del af delstaten, hvor bjergkæden Harzen ligger. Her er store muligheder for at vandre og køre på mountainbike. Besøg desuden forlystelsesparken Heidepark Soltau, hvor i finder verdens største trærutsjebane. For de teknikinteresserede kan I i Wolfburg besøge Autostadt og phaeno, som er to interessante oplevelses- og aktivitetscentre for hele familien.

Find og bestil jeres foretrukne campingplads online her på siden eller kontakt vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343

Campingferie i naturrige Niedersachsen

Hvorfor skal I vælge camping i Niedersachsen? 

  • Besøg landsdelens hovedstad Hannover og oplev byens historie
  • Mange interessante historiske byer med utallige shoppingmuligheder
  • Smuk natur med rig mulighed for udendørsaktiviteter
  • Mange kultur- og kunstindtryk på eksempelvis Sprengel Museum, Hannover

Populær campingplads i Niedersachsen

Camping Südsee er for hele familien! Pladsen har et stort subtropisk vandland samt en indendørs pool med flere vandrutsjebaner. Prøv desuden pladsens dampbade og saunaer. Camping Südsee er placeret i smukke omgivelser, hvor træer og busker danner rammen om pladsen. Pladsen har direkte adgang til stranden og ligger desuden tæt på en flot sø. 

Mulighederne for sportsaktiviteter er store på Camping Südsee. Her kan dyrkes fitness, basketball, fodbold, bordtennis med mere. Ved stranden findes desuden et stort udvalg af vandsportsaktiviteter. Hvis I vil opleve området, kan I leje cykler på campingpladsen og udforske den naturrige omegn. Besøg desuden en af pladsens gode restauranter og prøv efterfølgende kræfter på dansegulvet på pladsens familiediskotek. 

Delstatens hovedstad Hannover

Hannover er delstatens hovedstad, og er specielt kendt for dens historiske charme. Byen byder på alt inden for bygninger tilbage fra middelalderen, kunst, kultur og shopping. Hvis I ønsker at udforske byens seværdigheder, kan det anbefales at gøre på gåben, da der her er tegnet en rød stribe på fortorvet, der vil føre jer til byens højdepunkter. Turen er lidt over 4 km lang og indeholder 36 seværdigheder. Det kan anbefales at købe en lille folder på byens turistkontor, som fungerer som informationsguide på ruten. En af byens mest populære seværdigheder er plads Kröpcke. Her kan i besøge byens marked, spise på en af de mange restauranter, og det er desuden her at omdrejningspunktet for byens U-bahn er.

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.