Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343
Fantastiske omgivelser i Nordtyskland
Lige syd for Danmark finder I det naturskønne område Mecklenburg-Vorpommern, hvilket er helt perfekt til campingferie. I skal ikke køre langt for at få en kystlinje med flotte sandstrande, behageligt campingvejr samt veludstyret campingpladser med flotte faciliteter. Læs mere

Velkommen til Mecklenburg-Vorpommern

Camping i Mecklenburg-Vorpommern

Den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern ligger i det nordlige Tyskland og er kendt for sin fantastiske kyststrækning ud til Østersøen. Herudover bliver området kaldt 'landet med de tusinde søer', da I her finder den største gruppe af sammenhængende søer og kanaler i Tyskland. Alt i alt får I et skønt naturområde at udforske, når I tager på campingferie til Mecklenburg-Vorpommern, som samtidig kan kombineres med en vaskeægte badeferie. 

  • Perfekt familiecamping ved badestrande
  • Naturskøn beliggenhed i Nordtyskland
  • Rigt kulturliv og mange seværdigheder
  • Aktiv ferie i et dejligt campingområde

Østersøens dejlige badestrande

De kilometerlange strande ved Østersøen byder på badeoplevelser for hele familien. I kan udforske klinterne og nyde timevis af solskinstimer langs de hvide sandstrande. Et helt særligt kendetegn ved strandene er de såkaldte strandkurve, som blev opfundet for 125 år siden. Strandkurvene er en særlig liggestol, der beskytter jer mod vind og sol. Besøg de tre dejligste strande i Mecklenburg-Vorpommern, hvor I finder den ene på øen Hiddensee. Prøv også Usedom strand og det populære Warnemünde med en 150 meter bred strand og et afslappende kurbad.

Skønne naturoplevelser

Naturen er en legeplads for hele familien, og det bliver et sandt eventyr at holde campingferie i skønne omgivelser. I får hele 1.900 kilometer langs kysten med oplevelser ved vandet og uspoleret natur. Det Mecklenburgske Sølandskab giver jer mulighed for at tage på båd- og fisketure og udforske et vildt dyreliv, hvor særligt store flokke af fugle vil overraske. Området har også mange vandrestier, og det er oplagt at tage cyklen rundt i det smukke landskab, da I så kan tage steder hen, hvor bilen ikke kan komme.

Seværdigheder i området

Mecklenburg-Vorpommern er ikke kun rig på natur, men også kultur. Området har utroligt mange kulturskatte, hvor I kan se frem til flere arkitektoniske bygningsværker, som det fantastiske Schwerin Slot, samt opleve den særlige arkitektur i bydelene Wismar og Stralsund, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Derudover kan I blive meget klogere på den tyske delstat og tage på mange forskellige museer, hvor også børnene vil være underholdt. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.