Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Steiermark
Steiermark er en hyggelig, charmerende by ved foden af alperne. Byens små gader og torvet i midten af byen sprudler af liv. Her er rig mulighed for et væld af vandsportsaktiviteter ved søen, samt vandreture i de smukke alper. Læs mere

Camping i Steiermark

Læs mere om Steiermark her...

Vælg camping i Steiermark, og få fred og ro til at nyde den frodige natur, landets milde klima, de klare søer og de snedækkede bjergtoppe. Med landets dramatiske bjerge, sprudlende vandfald og smukke landsbyer er her alt, hvad naturelskere måtte begære. Steiermark ligger smukt placeret ved foden af alperne og emmer af hygge og charme, og de små gader og torvet i midten af byen syder af liv.

Hvorfor camping i Steiermark?

Dansk Bilferie har den bedste kombination af søstrand, faciliteter og aktiviteter til den perfekte campingferie i Steiermark.

Highlights fra Steiermark:
  • Hyggelige og charmerende omgivelser
  • Fantastisk natur
  • Varmt klima
  • Fred og ro

Campingplads i Steiermark

Camping Bella Austria byder på naturskønne oplevelser, familiehygge og pool i det smukkeste landskab i Østrig. Med 6 hektar jord er Bella Austria den perfekte plads til både afslapning og aktiviteter. Besøg blandt andet den lille antikke forstad St. Peter am Kammersberg, som er beliggende i Katschal dalen. I kan for eksempel gå lange, romantiske ture i den omkringliggende skov, hvor I kan opleve de fascinerende gamle traditioner, som gør dalen helt unik. 

På campingpladsen kan I desuden nyde et dejligt måltid på den hyggelige restaurant, der serverer lækre retter til enhver smag.

Attraktioner og aktiviteter i Steiermark

Aktiviteter og seværdigheder
I Steiermark er der både mulighed for vandring, cykling, surfing, golf og ridning. Er du til den lidt mere ekstreme sport, kan du bl.a. kaste dig ud i rappelling eller paragliding, der garanterer et skud adrenalin! 

Byen Graz er hovedstaden i regionen Steiermark. Byen har Europas største middelalderlige centrum, fyldt med museer og historiske bygninger. Besøg parken Abenteuerwelt i Mautern, som er en eventyrverden der kombinerer sjov, spil og oplevelser i en unik vildmark. Her venter oplevelser for alle aldre og et fascinerende indblik i det europæiske dyreliv. Den lille antikke forstad St. Peter am Kammersberg, som ligger i Katschal dalen er også et besøg værd. Her kan I tage svævebanen op på toppen af bjerget og nyde den fantastiske udsigt.

Mad og vejr i Steiermark

Mad, drikke og kultur 
I Østrig finder man især specialiteter som kulinariske vine fra alle dele af landet, Stiegl-øl, bjergoste og selvfølgelig wiener schnitzel med kartoffelsalat. Gem endelig også lidt plads til en Apfelstrudel eller dejlige Mozartkugler.

Vejr og klima 
Klimaet i Østrig er lidt mere ekstremt, end hvad vi er vant til i Danmark. Om sommeren kan det blive yderst varmt, faktisk kan temperaturerne komme op og ramme omkring 30 grader. Dog skal man forvente, at temperaturen vil ligge på 25 grader over sommeren.

Check også vores andre skønne rejsemål i Østrig.