Kan vi hjælpe?
7010 4343
Tæt på Kroatiens kyst i Adriaterhavet finder du de to perler af Korčula og Pelješa. Øen Pelješa kommer du til via byen Ston, hvor verdens 2. længste mur findes. Denne smukke ø er ca. 70 km lang og er kendt for friske grøntsager, lækker frugt og gode vine. Du sejler til Korčula fra Pelješa, som er en mindre ø kendt for sin natur, østersproduktion og gode rødvine. Læs mere

Velkommen til Korčula og Pelješa

Mere om Pelješa og Korčula

Snyd ikke jer selv for en vintur rundt på øerne - stop ved flere vingårde og få en lille smagsprøve at de liftlige vine. Se også østersfarmene, som ligger langs med kysten. De smukke byer indbyder til en slentretur og lidt shopping, besøg den lille by Orebic, som er kendt for "Lille Dubrovnik". Marmorgaderne og de røde tage er typiske for landsbyerne på øerne. Der findes også mange historiske steder, f.eks. Marco Polos fødested og Markus katedralen. Vinregionen Peljesac og den bjergomgivne landsby Ston er bestemt også et besøg værd.


Campingferie på Korčula - for fulde sejl.

Korčulas beliggenheds gør øen ideelt for windsurfing og kitesurfers. På Korcula blæser "Mistralen" næsten hver eftermiddag. Dens friske brise giver vind i sejlene og et dejligt frisk pust i varmen. Øen har været vært for verdens mesterskabet i windsurfing i 1989 og for Europa mesterskabet i 1990. Der er naturligvis mange winsurfing skoler, men havets muligheder er mange. Lej en båd eller en bådtur og nyd en dag på havet i de smukkeste omgivelser.

Camping ferie på Peljesac

Peljesac udtales "pel-ye-shatz " og er en halvø ca. 70 km lang. Peljesac-kanalen adskiller halvøen fra øen Korcula. Spredt som brødkrummer ved foden af bjergene ligger små landsbyer og fortæller om fortiden på halvøen.

Klipperne, vegetationen, lundene af fyr og cypresser - overalt hersker en følelse af tidløshed og historie. På bakkerne over havet gror der citroner, figner, mandeltræer, urter og vilde blomster.

Den historiske by Orebic - med sine butikker, markeder, caféer og restauranter ligger i bunden af Sveti Ilijabjerget. En sti ind i bjergene til toppen af Sveti Ilija begynder nær Viganj - Kroatiens vindsurfinghovedstad.

Øen er endnu en perle, som giver ferien et strejf af paradis, med strande, sol og sommer, vin og gastronomi samt masser af skønne steder at se og udforske.