Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Bjergkæde med sommersjov
Når sneen smelter bort i De Fransk Alper, kommer et idyllisk og smukt landskab til syne. Selvom Alperne er kendt som et fantastisk skisportssted, er sommeren mindst lige så skøn og byder på camping for hele familien. Læs mere

Camping i De Franske Alper

Alpernes naturskønne camping

Campingpladserne i De Franske Alper er velholdte, flotte og familievenlige, og så er de omgivet af grøn natur og frisk bjergluft. I finder både campingpladser nede i dalen, men også på bjergsiderne, så I kan vælge at bo tæt på byer eller bo med udsigt. Uanset hvor I bor, så er der frisk bjergluft, når I åbner vinduet og mange oplevelser lige uden for døren. Campingpladsen fungerer samtidig som en dejlig base, som I kan vende hjem til efter en oplevelsesrig dag.    

  • Camping i bjerge og dale
  • Oplev idyllisk og barsk natur
  • Vandsjov, vandring og mountainbike
  • Moderne og historiske storbyer

Check også vores andre skønne campingpladser i Frankrig.

Sommersjov i bjergene

Til vands eller til lands på gåben eller cykel, så har I mulighed for at opleve De Franske Alper. På Floden Giffre kan I prøve kræfter med river rafting, hvor I udstyres med våddragt, hjelm, åre og så er det ellers bare at hoppe ud i gummibåden i det brusende vand. Medbring jeres egne cykler eller lej en mountainbike og mærk det bjergede område i benene, når I kører over de græsklædte enge. Er I mere til at have begge fødder solidt placeret på jorden, emmer Alperne af vandrestier til ethvert niveau, der vil tage jer til de skønneste udsigter med blandt andet Mont Blanc i sigte.

Idyllisk og vild natur

I kan campere mellem bjergkæderne og nyde en ferie helt i top! Men man skal ikke lade sig snyde af de fredelige omgivelser, der også kan vise sig fra en barsk og vild side med brusende floder, stejle bjergsider og mange udfordrende højdemeter at begive sig op ad. Her er sommeraktiviteter til alle med både afslapning og adrenalin.

Spændende byer i Alperne

Blandt de større byer i De Franske Alper kan I besøge Lyon, Grenoble og Chamonix, der alle indbyder til hyggelige besøg i de franskinspirerede bjergbyer. Lyons gamle bydel er en del af UNESCO's Verdensarvsliste, som er et must-see, der da også er godt besøgt af turister. Skal I have en afslappende stund, kan I tage til den hyggelige kurby Evian-les-Bains, mens I omvendt kan besøge den moderne metropol Grenoble. I kan også tage veterantoget Chemin de Fer de la Mure rundt i området og få en masse oplevelser på én gang.

Lokalt og solidt måltid

Når I besøger De Fransk Alper kan I glæde jer til måltider, der er spækket med kød, kartofler og ost fra de lokale landmænd. Det er næsten uundgåeligt at få et måltid uden ost, og det er ikke uden grund, at området er kendt for dets ostefondue. Måltiderne er solide, hvilket vil komme jer til gode, når I har tilbragt en lang dag i bjergene og depoterne skal fyldes op. Til måltidet kan I nyde forskellige lækre franske vine med både hvid og rød. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.