Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343
En fremragende campingferie i Algarve
Tager du på camping i Algarve, er du garanteret en skøn badeferie med de lækreste, hvide sandstrande, lunt badevand, bjergrig natur og en masse kulinariske oplevelser. Portugal byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Læs mere

Camping i Algarve

Vi kender Algarve!

I dag vrimler det med feriegæster under det evige solskin på Portugals charmekyst. Algarve er et sandt paradis med lunt badevand og lyse sandstrande, der smyger sig under Atlantens svale vinde.  

Bestil campingferie i Algarve online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343 for gode tips og råd om den perfekte familieferie i Portugal.

Hvorfor camping i Algarve?

I Portugal er der sommer og sol året rundt, og en helt unik kombination af skønne sandstande og frodig natur.

Highlights fra Algarve:

  • Sol og sommer året rundt
  • Dejlige sandstrande og lækkert, lunt badevand
  • Rig på kulturelle og kulinariske oplevelser
  • Storslået og smuk natur

Gode campingpladser

Camping Valverde er en skønne campingplads Turiscampo i Algarve, hvor det emmer af feriestemning og hygge året rundt. Valverde byder på mange spændende oplevelser, om det er afslapning ved poolen eller ved stranden.

Check også vores andre skønne rejsemål i Portugal.

Aktiviteter i Algarve

Algarvekysten byder på afslapning og oplevelser for hele familien med hvide sandstrande, små hyggelige fiskerbyer, vandland og en Nationalpark med den skønneste natur hvor der er gode muligheder for vandring. 

Ved Algarvekysten er der rig mulighed for at dyrke vandsport som dykning og snorkling, og vind- og kitesurfing. Endvidere byder både de små og store byer på kulturelle oplevelser med historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder.

Mad og vejr i Algarve

Mad, drikke og kultur
Algarve byder på fantastiske kulinariske oplevelser med lækre råvarer fra både land og hav. Portugal er verdenskendt for deres skønne vine og højtelskede portvine, som du finder i et bredt sortiment.

Vejr og klima
Temperaturen i Algarve ligger typisk mellem 25-32 grader om sommeren. Desuden siges det at Algarve er et af de mest solrige områder i Europa og, at der faktisk er flere solskinstimer på Algarvekysten end i Californien.

Byer i Algarve

I Luz, Largos og Burgau, som ligger i kort kørselsafstand fra Turiscampo, kan du opleve de fantastiske hvide sandstrande som er ideelle for børnefamilier. Luz og Largos er hyggelige og kulturelle byer som byder på shopping og kulinariske oplevelser. Her finder I også et delfinarium og vandland.

Attraktioner og seværdigheder

I Nationalparken ved Monchique får I nogle fantastiske oplevelser med vilde floder, rå bjerge og smukke dale. Tættest på Turiscampo ligger Boavista golf ved Luz, ca. 3 km væk. Banen er med udsigt over vandet og to forskellige sektioner. Palmares Golf ved Lagos, ca. 10 km væk er med udsigt til bugten ved Lagos. Palmares er en af de smukkeste baner ved Algarve.