Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Et romantisk rejsemål med sin smukke natur
Toscana er en af de mest populære feriedestinationer i Italien. Med sit unikke og overvældende landskab, historie, kultur og kunst, dejlige vejr og gyldne strande er der ikke noget at sige til, at camping i Toscana er så eftertragtet. Læs mere

Oplev camping i Italiens unikke region, Toscana

Lær Toscana bedre at kende her...

Beliggende på Italiens vestkyst ligger en af landets perler, Toscana. Regionen er et populært område, der opfylder alle de kriterier, der må være til opskriften på den afslappede campingferie. Om det er badeferie, naturoplevelser eller den kulturelle sjæl der skal holde ferie, kan det alt sammen opnås i Toscana.

Campingferien til Toscana kan bookes direkte her på siden eller via vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7010 4343, som vil gøres deres ypperste for at hjælpe dig med at skræddersy din drømmeferie.

Hvad har Toscana at byde på?

Toscana har alt, hvad hjertet begærer til livsnyderen. Dette er blot nogle af Toscanas højdepunkter, der beriger det italienske land.

  • Bjergtagende natur 
  • Dejlige sandstrande på den næsten 400 km lange kyststrækning
  • Et udsøgt køkken og en dertilhørende vinkultur
  • Charmerende byer
  • Kunst og arkitektur

Toscanas bedste campingpladser

Camping Park Albatros er den perfekte campingplads for hele familien. Park Albatros ligger i San Vincenzo og er med sit store poolområde, gode restauranter og utallige faciliteter - campingpladsen, der sørger for hele familien er underholdt. I nærheden er der rig mulighed for at nyde solskinstimerne ved en dejlig strand, hvor det bugner af aktiviteter for alle aldre. Camping Park Albatros tilbyder desuden dejlige udflugtsture rundt i Toscana. 

Camping Norcenni Girasole byder på muligheden for at nyde solen på de stejle terressaer til synet af bjerge i horisonten. Campingpladsen er udstyret med to poolområder, der indeholder vandrutsjebaner til de indre legebørn. Når man får brug for at slappe af, kan tiden nydes i pladsens spaområde eller i den udendørs biograf. Derudover kan det voksne publikum nyde godt af Norcenni Girasoles vinsmagningsaftener.

Vælg mellem de fantastiske campingpladser, og beslut, om I skal bo i mobilhome i Toscana eller måske i et hyggeligt luksustelt?

Besøg Toscanas hovedstad, Firenze

Lad årets kør-selv ferie til Italien gå til Toscana, og læg så vejen forbi Firenze, som helt bestemt er værd at bruge et par dage på. Byen ligger midt inde i landet og er med sin historie en by, der tager en med tilbage i tiden. De smalle gader, bygninger med arkitektoniske detaljer og et panorama af broerne på floden, gør det svært ikke at blive forelsket i hele Italiens forhenværende hovedstad, Firenze. Blandt andet et smut forbi domkirken Il Duomo, kunstmuseet Galleria Dell'Accademia og det gamle palads Palazzo Vecchio er alle attraktioner, der er værd at opleve.

Alle veje fører til Rom

Når den står på camping i Toscana, vil det være synd ikke at opleve Italiens spektakulære hovedstad, Rom, og få lidt storbyferie. Blot halvanden times kørsel fra Firenze ligger Rom. Roms historie ses i alle afkroge af byen. Peterskirken i Vatikanet, Colosseum og Den Spanske Trappe er blot få af alle de historiske monumenter, der kan lægges et visit forbi. Foruden at nævne er de hyggelige gader, flotte parker og storslået shopping med til at gøre Rom til én af Europas mest populære og besøgte storbyer. For både børn som voksne er Rom en by, der gør sig interessant for alle aldre.

Italienske specialiteter skal opleves i Toscana

Pasta, pizza og risottoer er blot få af de retter, der gør det italienske køkken verdenskendt. Råvarer som olivenolie, tomater og parmesan er italienernes favoritter og dyrkes i samtlige italienske hjem. Italienerne sætter en dyd i at bruge mange timer i køkkenet og spise sent med hele familien. Hvis din ferie går til Toscana, kan du glæde dig til at nyde godt af mad af højeste kvalitet.

Besøg på vingård

Campingferien i Toscana kan byde på romantiske og idylliske oplevelser, hvor et besøg på en vingård næsten er uundgåeligt, hvis du har den mindste forkærlighed for de dyrebare druer. Det kan blot være synet af vinmarker og olivenlunde, der gør det attraktivt at gøre stop her. Her får du mulighed for at se produktionen af druerne på tætteste hånd og opleve den autentiske italienske stemning. Det toscanske landskab og italienernes gæstfrihed vil optimere smagen af den hjemmelavede hvid- og rødvin.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.