Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Aquitaine
Strandene i området er berømte for det gyldne sand, der bare bliver ved og ved. Aquitaine byder på spændende aktiviteter og faciliteter, god mad og vin, børnevenlighed, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Nyd varmen og strandene, og slap af ved det smukke, blågrønne vand. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere

Velkommen til camping i Aquitaine

Læs mere om Aquitaine her...

Vi kender Aquitaine!

Ordet 'aquitaine' er af latinsk oprindelse og betyder 'jord til vand'. Havet, utallige søer og tre store floder fortæller os, at romernes påvirkning af regionen endnu er tilstedeværende. Aquitaine har den længste kyststrækning og et væld af smukke strande.

Find og book din næste ferie i Aquitaine online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Aquitaine.

Hvorfor camping i Aquitaine?

Aquitaine er et dejligt område i Frankrig, og her er der lagt op til en herlig ferie. Der er bl.a.:

Highlights fra Aquitaine:
•    Dejlige gyldne sandstrande
•    Spændende aktiviteter og kulinariske oplevelser
•    Et betagende landskab
•    Smukke byer og slotte

De mest populære pladser i Aquitaine

Le Vieux Port byder på feriehygge under velduftende pinjetræer og er en perfekt familieplads med forrygende poolfaciliteter og kun 800 meter til stranden. Pladsen ligger midt i et hyggeligt, grønt og frodigt område. La Rive er en skøn plads, der råder over et af Aquitaines største indendørs- og udendørs poolområder. På La Rive bor I lige ved siden af de smukke vinmarker i Bordeaux. Pladsen er er rigtig godt udgangspunkt for at udforske området Aquitaine.


Village Sylvamar er en skøn plads beliggende kun 900 meter fra de hvide brede sandstrande, omkranset af den fantastiske natur. Pladsen er det ideelle valg for naturelskere og vandsports-entusiaster. Pladsen byder også på en fabelagtig pool med vandrutsjebaner, tennis, bordtennis og fitness.


Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Tre spændende byer i Aquitaine

San Sebastian er en rigtig gammel middelalderby, som bød de første pilgrimme velkommen på deres vej til Santiago de Compostela, med dets imponerende vue over Biscayabugten. 


Dax er en by, der er kendt for sine thermalske kurbade. Tag et bad i ”Roman Fountain Chaul” og smør dig bagefter ind i mudder – det skulle eftersigende have helbredende effekt på en lang række lidelser.


Besøg Bordeaux og få tilfredsstillet shopping genet. Byen har bl.a. Europas længste gågade, Rue Saint Catherine. Hele Chartron kvarteret er fyldt med antikviteter, og lokale loppemarkeder finder sted stort set hver weekend. Tag en velfortjent pause på en af de mange cafeer i hyggelige stræder og på smukke åbne pladser.

Europas største strand med masser af aktiviteter

Aquitaine har 250 kilometer kystlinje og har ganske enkelt Europas største strand med fint sand. Derudover har området også 500 kilometer kyst fra de søer og flodmundinger, som er beliggende i området. Der er ubegrænsede muligheder for dig i Aquitaine - både for aktiv og afslappet ferie.

Hvis du trænger til at samle kræfter, så er det fine sand på Atlanterhavskysten det ideelle sted at slappe af. Ligeledes er der masser af fagfolk med speciale i afslapning og velvære til at tage sig af dig i de mange thalassoterapi-centre i Aquitaine.