Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glamping er lig med luksuscamping

Hvad er glamping?

Glamping er betegnelsen for glamourøs camping, hvor luksus er nøgleordet. Med glamping bor du midt i naturen uden at give afkald på komfort. Du kan vælge at bo i et lækkert, komfortabelt telt eller et luksuriøst mobilhome med bløde senge og dyner samtidig med at få smagen af friluftsliv. Dansk Bilferie har flere campingpladser, som tilbyder glamping til jer, der drømmer om det. Glamping er en anderledes måde at rejse på og et sjovt alternativ til en overnatning på et hotel, da man får følelsen af at være en del af naturen i behagelige rammer. 

Glamping er perfekt til børn

Glamping er en ideel ferieform for jer, der rejser med børn. Børnene kan spille bold i naturen, nyde dagens måltider under åben himmel og hygge med familien med en omgang kort. Glamping giver jer de bedste forudsætninger for at koble af i private rammer, hvor I har alt, hvad man kan forestille sig på camping i naturen. Nogle af luksusteltene har endda eget badeværelse, køkken med køleskab og komfur samt rare sovefaciliteter.

Gode campingpladser med glamping

Dansk Bilferie har flere campingpladser, som tilbyder glamping. I kan f.eks. tage til den familievenlige Camping Laguna Villlage, som ligger ved Adriaterhavet i Italien. Bor I på Laguna Village, har I foruden glamping glæden af et indbydende poolområde, legeplads og indkøbsmuligheder. I kan også drage til Camping Vacanze Glamping Boutique beliggende ved Gardasøen i Italien med swimmingpool, smuk udsigt til Gardasøen og luksuriøse telte og mobilhomes, hvor I får den suveræne oplevelse af glamping.

Find familiens favorit

Lyder glamping som noget for dig og din familie? Så kan du bestille det direkte her på danskbilferie.dk eller booke via vores rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at hjælpe jer med at finde det ideelle telt eller mobilhome til glamping til jeres families ønsker og behov. Glamping vil bestemt være en oplevelse for hele familien!