Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Lyder Glamping som noget for dig?

Kombinationen af natur, camping og luksus er essensen af Glamping. Glamping byder på et nyt niveau inden for campingferie, hvor I har luksuriøse rammer til at kunne slappe af i samtidig med, at I bor i naturen og kan få gavn af en campingplads' mange faciliteter og aktiviteter. Glamping er for jer, der drømmer om at prøve campinglivet blot med tilføjet komfort. Læs her hvad glamping helt præcis går ud på, og om det er den rette ferieform for dig og din familie. Læs mere

Glamping er lig med luksuscamping

Hvad er Glamping?

Glamping er betegnelsen for glamourøs camping, hvor luksus er nøgleordet. Med Glamping bor i naturlige omgivelser, uden at give afkald på komfort. Du kan vælge at bo i et lækkert, komfortabelt telt med bløde senge og dyner samtidig med at få smagen af friluftsliv. Dansk Bilferie har flere campingpladser, som tilbyder Glamping til jer, der drømmer om det. Glamping er en anderledes måde at rejse på og et sjovt alternativ til en overnatning på et hotel, da man får følelsen af at være en del af naturen i behagelige rammer.

Find familiens favorit

Lyder glamping som noget for dig og din familie? Så kan du bestille det direkte her på siden, eller booke via vores rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at hjælpe jer med at finde det ideelle telt eller mobilhome til Glamping til jeres families ønsker og behov. Glamping vil bestemt være en oplevelse for hele familien!

Glamping er perfekt til børn

Glamping er en ideel ferieform for jer, der rejser med børn. Børnene kan spille bold i naturen, nyde dagens måltider under åben himmel og hygge med familien med en omgang kort. Glamping giver jer de bedste forudsætninger for at koble af i private rammer, hvor I har alt, hvad man kan forestille sig på camping i naturen. Nogle af luksusteltene har endda eget badeværelse, køkken med køleskab og komfur samt behagelige sovefaciliteter.

Gode campingpladser med Glamping

Dansk Bilferie har flere campingpladser, som tilbyder glamping. I kan f.eks. tage til den familievenlige Weekend Glamping Resort, som ligger ved Gardasøen i Italien. Bor I på Camping Weekend, har I, foruden Glamping, glæde af et indbydende poolområde, legeplads og indkøbsmuligheder. I kan også drage til Camping Vacanze Glamping Boutique med swimmingpool, smuk udsigt til Gardasøen og luksuriøse telte og mobilhomes, hvor I får den suveræne oplevelse af Glamping.