Kan vi hjælpe?
7010 4343

Kør-selv ferie til Kroatien

Tag familien med på en uforglemmelig kør-selv ferie til det smukke Kroatien

Eksperter i kør-selv ferie til Kroatien!

Danskerne elsker at rejse og danskerne elsker Kroatien! Kør-selv ferie til Kroatien er populært og blandt de mest turist besøgte områder er Istrien og Dalmatien. I Istrien er der italiensk præget mad og flot natur, der absolut er et besøg værd, hvorimod Dalmatien tilbyder en mere lokal kultur. De skønne byer Porec, Pula og Rovinj, samt den fantastiske kyststrækning må opleves på familiens kør-selv ferie. Tag på kør-selv ferie til Kroatien og få en uforglemmelig familieferie! Læs mere

Kør-selv ferie til Kroatien

Hvor skal I hen?

Kør-selv på ferie til Kroatien
Velkommen til en helt anden verden! En verden, hvor stress og jag ikke findes, og hvor havet er smukt og blåt – og hvor en perfekt kør-selv ferie kan udspille sig. Når tasken er pakket og turen på vej ned gennem Europa er startet og gps, kort og en masse hyggelige aktiviteter er medbragt til vejen, så kan det kun blive en god ferie. Når du skal til Kroatien, skal du huske, at alle skal medbringe deres pas, og så er det i øvrigt altid godt at have en førstehjælpskasse i bilen, i tilfælde af mindre uheld undervejs. Solens stråler er stærke i Kroatien, så husk at påføre en solcreme med en meget høj faktor. 

Lidt om områderne..

Istrien er en halvø i den nordlige del af Kroatien, og består af små idylliske byer, dejlige strande med krystalklart badevand, samt en smuk natur. I Porec er der flotte gamle bygninger og masser af charme, Pula har det flotte amfi-teater som et levn fra Romerrigets præg og en hyggelig kyststrækning. I Rovinj er der bakket og mange gamle huse som oser af charme. Læs mere om Istrien her.

Dalmatien byder på flotte sandstrande og mindre turistet, og her er der mere kroatisk kultur og anderledes natur. Når I er på kør-selv ferie i Kroatien, er I ikke begrænsede. Hvis I ønsker at tage af sted fra jeres base i blot nogle timer eller i flere dage, kan I sagtens gøre det. Med bilen som redskab kan I opleve den storslåede natur, de mange grotter og miner samt den kroatiske kultur og folk. Læs mere om Dalmatien her.

De bedste pladser

Camping Lanterna er en perfekt plads for vandhunde. Hele familien kan bade i det dejlige vand, og er idéelt for dem der vil prøve kræfter med snorkling eller dykning. Læs mere om Camping Lanterna her.

Camping Park Umag er en skøn plads beliggende i den frodige kroatiske natur, og er perfekt for hele familien. Nyd den dejlige strand, det store poolområde og meget mere. Læs mere om Camping Park Umag her.

Camping Zaton ligger direkte til en lækker strand. Derudover er der et stort poolkompleks med vandrutsjebaner og meget mere. Læs mere om Camping Zaton her.

Camping Beach Resort Solaris blander afslapning med en aktiv ferie. Her tilbydes en lang række aktiviteter og underholdning. Herudover ligger pladsen direkte ud til en 4 km lang strand ved Adriaterhavet. Læs mere om Beach Resort Solaris her.

Lidt fakta om Kroatien..

Kroatien er placeret i centraleuropa – mod nord grænses op mod Slovenien, mod øst mod Ungarn og mod syd mod Borsnien, Montenegro, Serbien og Hercegovina.  Kroatien erklærede sin uafhængighed fra Jugoslavien den 25. juni 1991. Valutaen hedder Kuna og er i skrivende stund på omtrendt samme niveau som kronen. Søg blandt det store udvalg af kør-selv ferie til Kroatien her på siden eller ring på tlf. 7010 4343 til en af vores erfarne rejsekonsulenter, som sidder klar til at hjælpe jer med at finde præcis den kør-selv ferie i Kroatien, som du søger.