Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Eksperter i kør-selv-ferie til Østrig!

Kør-selv-ferie til Østrig er altid en succes, og derfor tilbyder Dansk Bilferie ferier til nogle af Østrigs smukkeste campingpladser i bl.a. Steiermark, Tyrol og Salzburgland. Her findes idylliske grønne landskaber, flotte bjerge, skønne søer og hyggelige familie-campingpladser med masser af sjov og gode oplevelser. Der er rig mulighed for at tage rundt i landet, og opleve de mange attraktioner på jeres kør-selv-ferie. Læs mere

Kør-selv-ferie til Østrig

Alt om kør-selv-ferie til Østrig

Camping i Østrig betyder dramatiske bjerge, sprudlende vandfald og smukke landsbyer - med andre ord et helt fantastisk land at udforske på jeres kør-selv-ferie. 

Når I vælger kør-selv-ferien har I 100% frihed, og kan udforske den flotte natur præcis, som det passer jer. Se vores udvalg af campingpladser i Østrig, bestil familiens næste ferie her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Se vores mest kør-selv destinationer i Østrig her: 

Populære campingpladser i Østrig

  • Camping Woferlgut i Salzburg er en hyggelig og familieejet campingplads med stor gæstfrihed. Campingpladsen er et paradis for aktive og sportsinteresserede og ligger i et vidunderligt område. Med kun 8 km til Zell Am See, der har Europas reneste sø, er der rig mulighed for en masse vandsport som svømmeture, kanoture, vandski og windsurfing. Camping Woferlgut er et oplagt valg for den sportsinteresserede campist.
  • Camping Bella Austria i Steiermark byder på naturskønne oplevelser, familiehygge og pool i et fantastisk landskab i Østrig. Bella Austria er en perfekt plads til både afslapning og aktiviteter. Besøg den lille antikke forstad St. Peter am Kammersberg i Katschal-dalen. Gå lange ture i de omkringliggende skove og oplev de fascinerende gamle traditioner, som gør dalen helt unik. Stedet er oplagt til en romantisk ferie.

Østrigs attraktioner

Udover den idylliske natur og det smukke landskab, har Østrig en hel del mere at byde på, såsom et væld af majestætiske bygninger og historiske strukturer. 

Østrig var i mange år et magtcenter i det Hellige Romerske Rige, derfor vil det være muligt at finde alt fra slotte og storslåede byer med historisk arkitektur til store katedraler, klostre og kirker på jeres kør-selv ferie til Østrig. Wien, landets hovedstad og mest populære destination, er fyldt med middelalderlige strukturer. Så der er rig mulighed for at være kulturel på jeres kør-selv ferie til Østrig. Blandt andet kan I besøge Schönbrunn Slot, som med sine 1441 værelser er det absolutte højdepunkt i hovedstaden. 

Desuden finder du her verdens ældste zoologiskhave, Tiergarten Schönbrunn, hvor du vil kunne opleve alverdens farlige og spændende dyr. 

Mad og natur

Mad og drikke
Østrig byder på et utal af muligheder, når smagsløgene skal forkæles. I Østrig finder man især specialiteter som kulinariske vine fra alle dele af landet, Stiegl-øl, bjergoste og selvfølgelig wienerschnitzel med kartoffelsalat. Gem endelig også lidt plads til en Apfelstrudel eller dejlige Mozartkugler.

Natur 
Østrig byder på et meget varierende landskab, selvom alperne udgør 3/4-dele af landet. Landskabet er pakket ind i et forholdsvis lille område, hvilket er med til at gøre Østrig fuldstændig unikt. I Østrig er det muligt at finde både gletsjere, grønne enge, smukke dale, skovklædte bakker og frodige vinmarker og naturen er derfor oplagt at udforske på jeres kør-selv ferie.