Kan vi hjælpe?
7010 4343

Kør-selv ferie til Portugal

Eksperter i de bedste kør-selv ferier til Portugal

Eksperter i kør-selv ferie til Portugal!

Lad årets kør-selv ferie gå til Portugal, som er kendt for dejlige strande, dramatiske kyster, hyggelige byer, skønne restauranter med fisk og skaldyr, hyggelige campingpladser samt smukke natur med kuperet terræn. Portugal er ikke den største destination for danske gæster, og det er synd for landet har så meget at byde på. Portugal er at Europas ældste lande og har en hel del historie bag sig, hvilket naturligvis åbner op for mange kulturelle oplevelser. Læs mere

Kør-selv ferie til Portugal

Hvor skal I hen?

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi kør-selv ferie til fantastisk områder i skønne Portugal, og her kan I bl.a. nyde godt af smukke strande, hyggelige campingpladser, kulturelle byer, gode restauranter og et spil golf med udsigt over vandet. 

Vi samarbejder med nogle af de største udbydere af luksuscamping i Europa, så vi har uden tvivl den helt rette campingplads til jer. Læs mere om campingferie i Portugal her.

Hvis badeferie ved kridhvide strande, smuk bjergrig natur og kulinariske oplevelser er lige noget for jer, er en kør-selv ferie til Portugal helt ideel.

Kør-selv ferie til Algarvekysten i Portugal

Lad årets campingferie gå til Algarve i Portugal, og oplev den helt unikke kombination af fantastiske sandstrande og frodig natur, og nyd godt af solens varme stråler, mens I slapper helt af. Algarve er det mest populære feriemål i Portugal, og her har I rig mulighed for at prøve kræfter med vandsport som f.eks. dykning, snorkling og windsurfing. De både små og store byer byder på kulturelle oplevelser for hele familien. 

Læs mere om Algarve her.

Strande, mad og klima

Strande
På Algarvekysten finder I nogle fantastiske, gyldne sandstrande, hvor I kan dase i solens varme stråler dagen lang. Strandene har gode faciliteter, og er perfekte til hele familien, hvad end I er til vandpjaskeri eller ren afslapning. 

Mad og drikke
Portugal byder på en lang række kulinariske oplevelser med gode råvarer fra både land og vand. Landet er bl.a. kendt for skønne vine.

Vejr og klima
Om sommeren ligger temperaturene typisk mellem 25 og 32 grader, og det siges, at Algarve i Portugal er et af de mest solrige områder i Europa.