Kan vi hjælpe?
7010 4343

Kør-selv ferie til Portugal

Dansk Bilferie er erfarne eksperter i de bedste kør-selv ferier til Portugal

Eksperter i kør-selv ferie til Portugal!

Portugal er kendt for sine dejlige strande langs kysten, hyggelige byer og smukke natur med kuperet terræn. Som et af europas ældste lande har Portugal også en hel del historie bag sig, hvilket naturligvis åbner op for mange kulturelle oplevelser. Læs mere

Kør-selv ferie til Portugal

Hvor skal I hen?

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi kør-selv ferie til fantastisk områder i skønne Portugal, og her kan I bl.a. nyde godt af de smukke strande, de kulturelle byer og et spil golf med udsigt over vandet. Når I vælger en kør-selv ferie hos Dansk Bilferie, har I fri mulighed for selv at styre tempo, rute og tidspunkter, der passer til netop jeres familie. Vi samarbejder med nogle af de største udbydere af luksuscamping i Europa, så vi har uden tvivl den helt rette campingplads til jer. Læs mere om campingferie i Portugal her.

Hvis badeferie ved kridhvide strande, smuk bjergrig natur og kulinariske oplevelser er lige noget for jer, er en kør-selv ferie til Portugal helt ideel.

Kør-selv ferie til Algarvekysten i Portugal

Algarve som område
Oplev den helt unikke kombination af fantastiske sandstrande og frodig natur, og nyd godt af solens varme stråler, mens I slapper helt af. Algarve er det mest populære feriemål i Portugal, og her har I rig mulighed for at prøve kræfter med vandsport som f.eks. dykning, snorkling og windsurfing. De både små og store byer byder på kulturelle oplevelser for hele familien. Læs mere om Algarve her.

Camping Quarteira ligger kun 600 meter fra stranden ved Algarvekysten. Pladsen har et lækkert poolområde med vandrutsjebane, og ligger tæt på byen af sammen navn, hvor I kan finde hyggelige familierestauranter. Læs mere om Camping Quarteira her. 


Strande, mad og klima

Strande
På Algarvekysten finder I nogle fantastiske, gyldne sandstrande, hvor I kan dase i solens varme stråler dagen lang. Strandene har gode faciliteter, og er perfekte til hele familien hvad end I er til vandpjaskeri eller ren afslapning. 

Mad og drikke
Portugal byder på en lang række kulinariske oplevelser med gode råvarer fra både land og vand. Landet er bl.a. kendt for skønne vine.

Vejr og klima
Om sommeren ligger temperaturene typisk mellem 25 og 32 grader, og det siges, at Algarve i Portugal er et af de mest solrige områder i Europa.