Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skønne mobilhomes ved Gardasøen

Her finder I intet mindre end Danmarks største og bedste udvalg af mobilhomes på alle top campingpladserne ved Gardasøen

Enestående boliger i smuk natur

Dansk Bilferies mobilhomes ligger alle i den populære sydlige ende af Gardasøen, hvor I også finder den hyggelige by Peschiera. Find jeres mobilhome ved Gardasøen online her på siden eller kontakt én af vores erfarene ferierådgivere, som alle har besøgt Gardasøen og derfor kender både campingpladser og indretningen af de enkelte mobilhomes ved Gardasøen. Ring til os på tlf. 7010 4343. Læs mere

Mobilhomes ved Gardasøen

Alt om mobilhomes ved Gardasøen

Mobilhomes ved Gardasøen
Hvis I vælger at bestille et mobilhome ved Gardasøen, er I garanteret en ferie i trygge omgivelser. Her vil I altid være i stand til at finde en bolig i jeres smag, som passer til jeres familiestørrelse og behov. Alle boliger har altid en dejlig terrasse med havemøbler, hvor I kan slappe af i skyggen. Indenfor finder i et veludstyret køkken, et badeværelse og de nødvendige sengepladser. Der er flere gode grunde til at bestille et mobilhome ved Gardasøen. Her finder I store campingpladser med flotte poolområder og skønne søstrande, der er mange aktiviteter for børn, gode udflugtsmuligheder og fine faciliteter inden i og udenfor mobilhomet.


De mest populære campingpladser

Bella Italia er en campingplads som kan garantere jer en ferie, der står i børnenes tegn. Her finder I et stort poolområde samt en bred vifte af sportsaktiviteter, underholdning og komfortable mobilhomes. Læs mere om Bella Italia her.

Cisano/San Vito er en campingplads med livlige oplevelser. Pladsen har et stort poolområde med store vandrutsjebaner, der vil underholde enhver gæst. Pladsen har desuden sin egen private sandstrand, hvor I kan prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter. Læs mere om Cisano/San Vito her.

Camping Eden vil tage jer helt ned i gear. Pladsen har et nyt afslappende poolområde samt direkte adgang til en skøn søstrand, hvor I kan blive nedkølet i de varme soltimer. Læs mere om Camping Eden her.


Gardasøens komfortable mobilhomes

Hvad indeholder et mobilhome?
Hvis I eksempelvis vælger et ophold på Camping Bella Italia, kan I vælge at bo i Mobilhome Villa (F). Her får I et flot mobilhome med et skønt opholdsrum, de nødvendige sovepladser og et fuldt udstyret køkken. Mobilhomet har plads til 5-6 personer alt efter hvilke aldersgrupper I er. Boligen har selvfølgelig også eget bad og toilet, samt en delvist overdækket terrasse med tilhørende havemøbler. 

Bestil jeres rejse!
Når I har besluttet jer for, hvilken campingplads og boligtype I ønsker at bestille, kan I foretage jeres booking. Dette er muligt 24 timer i døgnet, hvis I gør brug af vores online bookingsystem. Hvis I er i tvivl om hvilken bolig I ønsker, eller har andre spørgsmål til jeres ferie, er I altid meget velkomne til at kontakte os på 70104343. 

Gardasøens oplevelser, vejr og klima

Oplevelser ved Gardasøen
Når I forlader jeres bolig om morgenen, er der et bredt udvalg af aktiviteter, som I kan foretage jer på campingpladserne og i området. Hvis I synes om at spille golf, windsurfe, dykke eller cykle, er dette alle mulige aktiviteter ved Gardasøen. Hvis I rejser med børn, kan det anbefales at besøge forlystelsesparken Gardaland. Her kommer hvert år 3 millioner gæster, som nyder dagen på de mange rutsjebaner og forlystelser, som pladsen tilbyder. Desuden er movieland også værd at nævne, da I her har mulighed for at opleve rigtige filmstudier.

Gardasøens vejr og klima 
Hvis I planlægger en rejse til Gardasøen, vil I mærke det milde klima, som altid finder sted. Netop dette klima gør, at omgivelserne er meget frodige, og det derfor er let at dyrke både planter, frugter og grøntsager. I og med at vandet fra Gardasøen kommer fra bjergene, vil I altid have mulighed for at blive nedkølet i de varme timer på dagen. Vandet er altid klart og rent og er derfor en helt anden følelse end at bade i havvand.