Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Mobilhomes ved Gardasøens enestående natur

Størstedelen af Dansk Bilferies mobilhomes ligger i den populære og sydlige ende af Gardasøen, hvor I også finder den hyggelige by Peschiera. Det er et af Italiens hyggeligste og mest velbesøgte områder pga. de stemningsfyldte byer langs søen, gode restauranter, eminent gode campingpladser og selvfølgelig den bjergtagende natur. Find jeres mobilhome ved Gardasøen her på siden eller kontakt vores erfarne ferierådgivere, som alle har besøgt området og derfor kender både campingpladser og indretningen af de enkelte mobilhomes. Læs mere

Mobilhomes ved Gardasøen

Alt om mobilhomes ved Gardasøen

Hvis I vælger at bestille et mobilhome ved Gardasøen til campingferien, er I garanteret en ferie i trygge omgivelser. Her vil I altid være i stand til at finde en bolig i jeres smag, som passer til jeres familiestørrelse og behov. 

Alle mobilhomes har en dejlig terrasse med havemøbler og oftest helt eller delvist overdækket, så I kan slappe af i skyggen. Indenfor finder i et veludstyret køkken, et badeværelse og de nødvendige sengepladser. 

Gardasøens campingpladser byder på flotte poolområder og skønne søstrande, der er mange aktiviteter for børn, gode udflugtsmuligheder og fine faciliteter inden i og udenfor mobilhomet.


De mest populære campingpladser

Camping Bella Italia kan garantere jer en ferie, der står i børnenes tegn med et stort poolområde samt en bred vifte af sportsaktiviteter, underholdning og komfortable mobilhomes. 

Camping Cisano/San Vito har et stort poolområde med store vandrutsjebaner, der vil underholde enhver gæst og sin egen private sandstrand, hvor I kan prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter og slappe af I jeres hyggelige mobilhome.

Camping Eden vil tage jer helt ned i gear med et nyt, afslappende poolområde samt direkte adgang til en skøn søstrand, hvor I kan blive nedkølet i de varme soltimer. Nyd tiden sammen i jeres mobilhome efter en skøn dag i vandet.


Gardasøens komfortable mobilhomes

I kan vælge mellem mange typer af mobilhomes ved Gardasøen fx fra vores samarbejdspartnere Happy Camp, Eurocamp og Roan. Nedenfor kan I læse mere om det typiske mobilhome.

  • De varierer i størrelse, men er typisk omkring 30 m²
  • De største har plads til hele 8 personer
  • Alle har bad og toilet
  • Alle har rigtige senge med madrasser
  • Der er køkken med køleskab og typisk fryser
  • Der er terrasse, som kan være helt eller delvist overdækket, med havemøbler

Gardasøens oplevelser, vejr og klima

Når I forlader jeres bolig om morgenen, er der et bredt udvalg af aktiviteter, som I kan foretage jer på campingpladserne og i området. Hvis I synes om at spille golf, windsurfe, dykke eller cykle, er dette alle mulige aktiviteter ved Gardasøen. Hvis I rejser med børn, kan det anbefales at besøge forlystelsesparken Gardaland. Her kommer hvert år 3 millioner gæster, som nyder dagen på de mange rutsjebaner og forlystelser, som pladsen tilbyder. Desuden er movieland også værd at nævne, da I her har mulighed for at opleve rigtige filmstudier.

Gardasøens milde klima betyder, at omgivelserne er meget frodige, og det derfor er let at dyrke både planter, frugter og grøntsager. I og med at vandet fra Gardasøen kommer fra bjergene, vil I altid have mulighed for at blive nedkølet i de varme timer på dagen. Vandet er altid klart og rent og er derfor en helt anden følelse end at bade i havvand.