Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Skønne boliger i et fantastisk landskab

Ungarn er en fantastisk feriedestination, hvor der er masser af muligheder. Hvis man ønsker en ganske almindelig badeferie har Ungarn et rigtig godt klima samt dejlige campingpladser. Ungarn er heller ikke lige så dyrt som Danmark, og mange andre europæiske lande. Læs mere

Mobilhomes i Ungarn

Læs alt om mobilhomes i Ungarn

Ungarn er en fantastisk feriedestination, hvor der er masser af muligheder. Hvis I ønsker en ganske almindelig badeferie, har Ungarn et rigtig godt klima samt dejlige campingpladser. Ungarn er heller ikke lige så dyrt som Danmark og mange andre europæiske lande. Vi har nøje udvalgt vores pladser i Ungarn og her er ligeså skønt som i de mere populære lande i Sydeuropa. Tag et kig på vores udvalg og book din næste ferie hos os!

Ungarn er en ganske undervurderet feriedestination, da der her er alt fra god mad over lækkert klima til masser af kultur og dejlige søstrande.

  • Et klima som kan konkurrere med Sydeuropa
  • Ungarn er både godt og billigt
  • Vidunderligt landskab og idylliske omgivelser
  • Besøg charmerende Budapest

Ungarns mest populære rejsemål

Balatonsøen
Hvis I rejser til Ungarn, kan det klart anbefales at bestille et ophold ved Balatonsøen. Her er I garanteret noget af Ungarns aller flotteste natur, fantastiske strande og et bredt udvalg af spændende aktivitetsmuligheder i nærområdet.

Camping Füred garanterer jer de bedste badeforhold med både pool og strand. Bor I i et Mobilhome Happy Classic får I jeres egen lille have med havmøbler, parasol, liggestol og tørrestativ.

Attraktioner og forlystelser

Seværdigheder i Ungarn
Der findes en lang række interessante og spændende museer i området omkring Balatonsøen. Her vil I have mulighed for at opleve gamle arkæologiske fund, som stammer fra 7.000 år tilbage i tiden. I safariparken nær museet vil I kunne opleve både bøfler, zebraer og kameler, som går frit rundt. Keszthely er beliggende på den vestlige bred af Balatonsøen og er områdets største og ældste by. Allerede tilbage i det gamle romerske imperium var denne by et centrum for handel. Her vil I kunne nyde den vedligeholdte by, samt opleve alt hvad byen har at byde på i form af shopping, god mad og fest. Festetics er Ungarns 3. største palads og rummer et bibliotek, spejlmusiksal, hvor der ofte arrangeres koncerter, samt en vidunderlig have, hvor mange truede dyr og planter lever i et jungleparadis.