Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Campingferie i vidunderlige Wien
Wien er en storby, hvor modsætninger mødes. Her kan I opleve alt fra arkitektoniske bygninger til høje skyskrabere. I kan sågar komme på campingferie med badesø nær hovedstaden, hvilket er en unik mulighed for at kombinere det rolige campingliv med en pulserende storbyferie. Læs mere

Campingferie ved byen Wien

Camping og storby i skøn kombination

Campingferie til Wien er en unik mulighed for at opleve hovedstaden i Østrig, hvor I kan bo i ét af byens mange grønne områder langs floden Donau. Wien er en utrolig smuk by, hvor det pulserende storbyliv står i skarp kontrast til den rolige atmosfære i byens mange grønne parker. Camping i Wien bliver en anderledes og uforglemmelig ferie, hvor mulighederne er mange, oplevelserne storslået og maden helt i top. Find og book campingferie til Østrig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor tage på campingferie til Wien?

  • Camping tæt på storbyens oplevelser
  • Kunst, musik og kultur i skøn forening
  • Nyd udsigten over Wien fra Kahlenberg
  • Gastronomi og shopping i særklasse

Besøg Camping Donaupark Tulln nær Wien

Camping Donaupark Tulln ligger i gåafstand til en lille by i Østrig med hyggeligt byliv og perfekt i forhold til natur, badning og landets hovedstad, Wien. Her får I en dejlig ferie med masser af oplevelser og gode aktiviteter på campingpladsen. I højsæsonen kører campingpladsens bus til Wien, der arrangeres cykelture, vinsmagning og meget mere. Derudover har Camping Donaupark Tulln gode bademuligheder, da campingpladsen har en badesø med vandrutsjebane og ligger helt ud til Donau.

De bedste oplevelser i Østrigs hovedstad

Wien er en utrolig alsidig hovedstad, hvor der venter jer mange forskellige oplevelser med vinmarker i udkanten, storslået arkitektur i centrum og fredfyldte grønne arealer som Wienerwald, Praterauen og Donauinsel. I kan besøge den gotiske domkirke Stephansdom, den smukke gyldne sal kendt fra den traditionelle nytårskoncert eller et af de flere populære markeder i byen, som blandt andet Naschmarkt med alverdens gastronomiske nydelser.

Oplev Wiens gastronomi og drikkelse

Wien har lagt navn til den populære wienerschnitzel, som vi kender helt hjemme i Danmark, og den skal I selvfølgelig smage i dens autentiske omgivelser. Den søde tand kan I sætte i enten tærten apfelstrudel eller chokoladekagen sachertorte. I et hjørne af Schwarzenbergplatz finder I Wiens mindste vingård, hvor I så at sige kan smage på Wien. Ingen sommerferie uden is, og den bedste finder I hos Veganista og Eis Greissler i Wien, som vil skabe glæde hos hele familien.