Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343
Alle de bedste campingpladser i Sarnen
Camping i Sarnen er forholdsvist uopdaget blandt danske campingentusiaster. Dette giver rig mulighed for at udforske områdets betagende natur med de mange flotte bjerge, der strejker sig langt op i luften og de små hyggelige og charmerende landsbyer. Læs mere

Campingpladser i Sarnen

Læs mere om Sarnen her

Sarnen i Schweiz er et område, der endnu er relativt uopdaget af masseturismen, og der er derfor mulighed for at få det fulde udbytte ud af jeres næste ferie. Med Dansk Bilferie i ryggen kan den næste ferie til Sarnen kun blive rigtig god!

Find og book din næste campingferie i Sarnen online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips, råd og vejledning.

Hvorfor tage på camping i Sarnen?

Schweiz har uendeligt meget at byde på, og i Sarnen vil du blandt andet kunne opleve:

  • Femstjernet camping
  • Luksuriøse forhold midt i vidunderlige alper
  • Kombinér afslapning ved poolen med aktiv ferie
  • Fred og ro i et varmt og behageligt sommerklima

Check også vores andre skønne rejsemål i Schweiz.

En plads i verdenseliten

Camping Seefeld Park i Sarnen er en af vores mest luksuriøse campingpladser, som er med sine 5 stjerner en plads i topklasse. Pladsen har en helt fortryllende udsigt over de spektakulære bjerge, som rækker op bag de smukke søer. 

Faciliteterne er værd at skrive hjem om og omfatter bl.a. et flot poolområde med soldæk, hvor alle bassiner er opvarmede. På Seefeld Park vil dig og din familie blive forkælet i luksuriøse omgivelser. Uden tvivl en campingplads der skal opleves!

Mad, vin og vejret

Det schweiziske køkken er meget inspireret af Tyskland, Italien og Frankrig. Typiske schweiziske retter er bl.a. ostefondue, rösti, fisk, pølser og raclette. Schweiz er desuden meget kendt for deres chokolade (eksempelvis den trekantede Toblerone) og utallige oste. Schweiz producerer også ganske udmærket vin. 

Derudover vil det være muligt at opleve et utroligt godt klima i sommerperioden, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på 20-26 grader.