Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
De skønneste ferieboliger i de Belgiske Ardenner
De Belgiske Ardenner er en oplagt destination for dig, som elsker masser af aktivitet som klatring eller rafting og mange andre hæsblæsende aktiviteter. Er du interesseret så er der også masser af kultur og historie at gå på opdagelse i. Læs mere

Ferielejligheder i De Belgiske Ardenner

Læs mere om de Belgiske Ardenner

Vi kender de Belgiske Ardenner!
De Belgiske Ardenner byder på mange spændende ferieoplevelser for store som små. Området er oplagt til aktiviteter i det fri, hvor den smukke natur kan opleves til vands, til fods eller i luften, ved eksempelvis rafting, klatring eller cykelture. Er I mere til kultur og historie, er der mange charmerende byer at se, og der er selvfølgelig også mulighed for at geare helt ned i de lækre faciliteter i vores forskellige ferieparker og ferieboliger.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor ferie i de Belgiske Ardenner?

Der er mange gode grunde til at de Belgiske Ardenner er et populært rejsemål for danske børnefamilier. Se blot et par af dem her.

  • Smuk natur og idylliske landsbyer
  • Mange muligheder for aktiv ferie i naturen
  • Rigt på kultur og historie
  • Kulinariske oplevelser

De tre mest populære ferieboliger i de Belgiske Ardenner

Feriepark La Boverie er en skøn og stille ferieby midt i Ardennernes enestående natur. Parken ligger på en skrænt og har derfor en smuk udsigt over de skovrige omgivelser og floden Ourthe, hvor I kan ligge og nyde solen. Besøg også Hotton hvor I kan se en grotte og bade.

Feriepark Golden Lakes Village har en prægtig beliggenhed på et stort område ved bredderne af l'Eau d'Heure-søerne. Parken er et rent badeparadis og komforten er helt i top i de luksuriøse nye villaer.

Feriepark Résidence Durbuy er en oase der byder på mange faciliteter og spændende udendørsaktiviteter i området med floden Ourthe som udgangspunkt. Den maleriske by Durbuy ligger kun 3 kilometer væk, så med et ophold i Résidence Durbuy er der mange skønne ferieoplevelser i vente. 

Idylliske byer

La Roche ligger midt i et større idyllisk skovområde med brusende floder og dybe dale. Byen er berømt som et kulinarisk centrum og skovene og dalene omkring byen vrimler med hjorte og vildsvin. Besøg blandt andet et krigsmuseum, "Musée de la bataille des Ardennes", og bliv klogere på det berømte slag ved Ardennerne, eller se den berømte slotsruin med et spøgelse.

Bastogne ligger cirka 35 kilometer fra La Roche. Krigshistorisk er dette også et interessant sted at besøge, da det var her Ardennerslaget startede. Her kan man blandt andet opleve Bastognes historiske center og det store stjerneformede mindesmærke Mardasson.

Durbuy er en lille charmerende by med små gader og stræder, der snor sig om de antikke huse. Byen er kendt for sin gode mad og der er mange hyggelige butikker, caféer og spisesteder at finde. Besøg også Topiary Parken som udstiller figurer af buske og træer, blandt andet formet som mennesker og dyr.

Spa, ofte omtalt som "Ardennernes Perle", er en attraktiv by i en skovklædt dal omgivet af bjerge og floder og kilder. Et must see i byen er "les Thermes de Spa", som rummer cirka 800 km2 varme swimmingpools med naturlige mineraler, som virker helende på huden.

Aktiviteter og seværdigheder

Aktiviteter i naturen
Med de smukke skove, huler og floder er der masser af muligheder for at prøve kræfter med aktiviteter såsom cykling, rafting, klatring, kanosejlads og meget mere. Er I til aktiv ferie er de Belgiske Ardenner det helt rigtige sted!

Grotterne i Han-sur-Lesse kan man opleve ved at kører med et gammelt tog fra byens torv til indgangen, hvorefter man går i cirka to timer. Til sidst afsluttes der med et lysshow og en kort sejltur. Det er en god idé at tage varmt tøj med, da det godt kan være køligt i grotterne.

Parc Chlorophylle adventure park ligger cirka fem kilometer nrodøst for byen La Roche. Her er mange spændende attraktioner og temalegepladser at boltre sig på. Et oplagt udflugtsmål for hele familien!

Hotton Grotten er en eventyrlige grotte. Her kan man udforske en underjordisk verden. Se ned i en 35 meter dyb kløft, lyt til bruset og betragt de smukke draperinger skab af naturen.

Mad, kultur og klima

Mad, drikke og kultur
I Ardennerne er paté en specialitet, og fra byen La Roche kommer de verdensberømte skinker. At gå ud og spise i Belgien er generelt en rigtig god oplevelse, for Belgien er kendt for sin kulinariske høje standard. Ellers går man aldrig galt i byen med en belgisk vaffel eller belgisk chokolade - mums!

Vejr og klima
Da Ardennerne ligger højt og langt inde i landet, er temperaturen lavere end i resten af landet. Den gennemsnitlige sommertemperatur ligger på omkring 20 grader.