Kan vi hjælpe?
7010 4343
De bedste ferieboliger i Charente-Maritime
Charente-Maritime er en smuk region i Frankrig med en lang kystlinje ud til Atlanterhavet. Området er spækket med smukke grønne skovområder og hyggelige havnebyer. Det varme klima gør det til et perfekt feriemål, hvor du kan slappe af ved de smukke strande eller nyde det lokale cuisine i smukke og rolige omgivelser. Læs mere

Ferieparker i Charente-Maritime

Læs mere om Charente-Maritime

Ferie i Charente-Maritime
Book en feriebolig i den franske region Charente-Maritime og få mulighed for at holde ferie i smukke landskaber, bade ved dejlige strande og spise udsøgte lokale specialiteter. Området har også mange sjove oplevelser til børn, såsom adskillige dyreparker og vandland med store rutsjebaner.

Bestil din feriebolig i Charente-Maritime her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere og få råd og vejledning til at finde den rette feriebolig til dig og din familie.

Hvorfor feriebolig i Charente-Maritime?

Der er mange gode grunde til at vælge den smukke franske region, Charente-Maritime, som din næste feriedestination.

  • Smukke landskaber
  • Masser af sjove oplevelser for børn og voksne
  • Ferieparker med gode faciliteter
  • Hyggelige små havnebyer
  • Spændende gastronomiske oplevelser
  • Et varmt klima med mange soltimer

Populære ferieboliger i Charente-Maritime

Feriepark Domaine Les Forges er en dejlig familievenlig feriepark, som ligger i smukke og rolige omgivelser i Poitou Charentes. Her er der masser af plads til leg og afslapning. Ferieparken har en opvarmet swimmingpool med børnebassin, en legeplads, en hyggelig bar og meget mere. 

Feriepark Le Village des Amareyeurs er en hyggelig lille feriepark på den smukke ø, Ile d'Oléron. Øen er blandt andet kendt for de mange flotte små fiskerhuse langs kysten. Ferieparken har swimmingpool og cykeludlejning og ligger tæt ved en dejlig strand. 

Spændende seværdigheder

Fort Boyard kender du sikkert fra det populære tv-program, Fangerne på Fortet, men nu har du mulighed for at komme helt tæt på det historiske fort. Hele sommeren kan du tage en bådtur ud forbi, så du kan se på den smukke gamle bygning.

La Cité de l'Huitre er et østers center hvor du kan opleve de mange forskellige smage inden for denne udsøgte lokale spise. Østers har nemlig meget mere at byde på end man lige skulle tro, og kan spises på utallige måder, så du kan helt sikkert finde en variant som passer til dine smagsløg.

Les Château des Enigmes er et smukt og historisk slot. Men her kan du også få anderledes oplevelse for hele familien på en tre timer lang tur, hvor du sammen med tre musketerer skal forsøge at overvinde en ond sammensværgelse mod dronningen. Det hele er naturligvis blot en sjov og lærerig leg.

Rochelle tårnene består af tre ikoniske tårne i byens gamle havn. Lanternetårnet er et fyrtårn og blev tidligere brugt som fængsel. Saint Nicolas tårnet og Kædetårnet var tilsammen den majestætiske indgang til byens gamle havn.

Sjove oplevelser for hele familien

Vandland
Charente-Maritime har mange sjove vandland hvor der er masser af underholdning for hele familien. Prøv Les Antilles de Jonzac, et tropisk vandeventyr i hjertet af Saintonge området. Her er der rig mulighed for afslapning og hygge i det store wellnessområde. Du kan også lege og være aktiv i fitnessrummet eller de mange forskellige pools og vandaktiviteter. Iléo Aquatic Center er også et godt besøg for alle familiens medlemmer. Denne udendørs vandpark har store rutsjebaner, børnebassiner, mulighed for at prøve at surfe på bølger og meget andet.

Dyreparker
Det smukke franske område Charente-Maritime har oplevelser for hele familien. Her finder du blandt andet mange spændende dyreparker hvor du kan se nærmere på eksotiske dyr og havets spændende liv. Besøg La Palmyre Zoo, som er en af Europas mest velkendte zoologiske haver. Her kan du se mere end 1600 dyr fra alle verdens kontinenter. Tag også på udflugt til La Rochelle Aquarium, hvor du kan komme på en to timers lang rejse gennem verdens have og oceaner og møde mere end 12.000 havdyr i 3 millioner liter vand, hvilket gør dette private akvarium til et af de største i Europa.