Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Simple ferielejligheder tæt på sandstrand
Les Promenade des Bains ligger i kort gåafstand fra sandstrand og tæt på centrum af kystbyen, Saint Raphaël. Det er et oplagt feriested, hvis ferien skal byde på både byliv og afslapning på stranden. Byen byder på mange butikker, samt caféer og restauranter, hvor der er gode muligheder for at blive mæt og få slukket tørsten. Ferielejlighederne er simpel indrettet og udstyret med aircondition til de varme dage.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Generelt
Parkering
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Parkering
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Velkommen til Les Promenade des Bains

Mere om Les Promenade des Bains og strand

Feriestedet Les Promenade des Bains består af en 7-etagers høj bygning indrettet med fine lejligheder og elevator. Ferielejligheder er udstyret med aircondition og køkkener, hvor lækre måltider kan tilberedes. I lejlighederne er det muligt at benytte feriestedets WiFi til bl.a. at søge på nettet, sende beskeder eller tjekke e-mails. Der udlånes også forskellige brætspil, så der rigtig kan hygges. 

Tæt på feriestedet ligger der en dejlig sandstrand, hvor I kan koble af fra hverdagens stress og jag, mens I nyder solens stråler eller I kan tage en frisk dukkert i det friske hav. 

Restauranter og indkøb

Gå på opdagelse i Saint-Raphaëls gader og find et væld af restauranter, caféer og butikker. De lokale restauranter serverer varierede retter og franske specialiteter. Gå langs marinaen og byens strandpromenade og nyd en cáfe latte eller en kold is. 

Der findes også et supermarked tæt på feriestedet, hvilket gør det nemt at handle fornødenheder eller råvarer til morgenmad, frokost eller aftensmad. 

Området omkring Les Promenade des Bains

Saint-Raphaël er en lækker badeby med forskellige aktiviteter og faciliteter. Byen byder på kasino, en dejlig marina, hyggelig strandpromenade, et utal af restauranter og små butikker. Byen er også et godt udgangspunkt for en-dagsture til andre hyggelige kystbyer i området, som Cannes og Saint-Tropez. Disse byer byder på store marinaer med store lystbåde, et væld af hyggelige restauranter, caféer og spændende butikker og byerne er særligt kendt for at være eksklusive. Nabobyen Fréjus er en gammel romersk by med historiske seværdigheder, såsom en domkirke, amfiteater og et kloster. Byen er bestemt et besøg værd!