Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
La Baie des Sables byder jer velkommen
La Baie des Sables ligger med en skøn beliggenhed tæt på strand i byen Les Sables-d'Olonne. I bor central kun 100 m fra stranden og byens havn. Restauranter, barer og butikker finder man i kort afstand fra stedet, men har I lyst til selv at bestemme menuen, kan måltider tilberedes hjemme i lejligheder, som udstyret med køkken. Ferieboligerne er indrettet i en enkelt stil og udstyret med en balkon.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sport
Bordtennis
Golf
18-hullers bane - mod betaling
Underholdning
Mini klub
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Arrangerede udflugter
Parkering
Mod betaling
Aktiviteter ved strand
Udlejning af sejlbåde
1.5 km
Afstand strand & type
Strand
100 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Sport
Bordtennis
Golf
18-hullers bane - mod betaling
Underholdning
Mini klub
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Arrangerede udflugter
Parkering
Mod betaling
Aktiviteter ved strand
Udlejning af sejlbåde
1.5 km
Afstand strand & type
Strand
100 m

Dejlige ferieboliger tæt på strand og by

Alt om La Baie des Sables og strand

Beliggende kun 100 meter fra sandstrand og Les Sables-d'Olonnes havn finder I feriestedet La Baie des Sables. Feriestedet er det perfekte udgangspunkt, hvis I elsker strand og de aktiviteter der er forbundet med havet. La Baie des Sables består af fire etager med lejligheder - der er elevator i bygningen, så I ikke behøver slæbe jer til fjerde sal efter en aktiv dag. Ferielejlighederne er enkelt indrettet og udstyret med tv, køkken og balkon - I har derved mulighed for at nyde en tår at drikke eller et måltid i den friske luft. La Baie des Sables er den perfekte destination, hvis I vil have en kombination af strand- og byferie. 

Bestil jeres ferie til La Baie des Sables eller kontakt Dansk Bilferies rejserådgivere på tlf. 70104343.

Indkøb og restauranter

I skal ikke bevæge jer langt væk fra La Baie des Sables for at få stillet sulten og slukket tørsten - tæt på feriestedet finder I hyggelige restauranter, som serverer lækre retter til de sultne gæster. I byen finder man også et væld af fine butikker - vil I shoppe så har I muligheden for det i Les Sables d’Olonne.

I byen finder I også supermarkeder, hvor I kan handle det I behøver. I kan f.eks. købe ind til selv at tilberede lækker mad hjemme i ferielejligheden i afslappede omgivelser og nyde den på balkonen. Det kan også anbefales at købe et friskbagt brød hos en bager og nyde det med en kop lækker kaffe. 


Aktiviteter og underholdning

På La Baie des Sables kan børn, såvel som voksne blive underholdt - i juli og august arrangerer feriestedet forskellige aktiviteter for børn, såsom forskellige gruppespil og kreative aktiviteter. Feriestedet tilbyder desuden fir afbenyttelse af et fællesområdet, som er udstyret med forskellige spil og et bordfodbold - med andre ord: Der er gode forudsætninger for en hyggelig ferie. 

Området omkring La Baie des Sables

La Baie des Sables ligger i byen Les Sables-d'Olonne. Byen er en livlig kystby med et væld af aktiviteter, butikker og restauranter. Området byder desuden på adskillige seværdigheder, som indebærer: havnen, museeer og en zoologisk have, hvor I kan opleve 200 forskellige arter af dyr. 

Hvis I elsker vandsport, er La Baie des Sables et godt udgangspunkt - tæt på feriestedet kan I bl.a. surfe, sejle og dykke. I Les Sables-d'Olonne er der en god forudsætning for at opleve havet på tæt hånd. Hvis I skal på en dagstur kan et besøg til byerne La Rochelle, La Roche-sur-Yon eller Nantes anbefales.