Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste ferieparker i Normandiet
Kystlandskabet i normandiet er en forunderlig blanding af blide enge, barske klipper og fine sandstrande. Klassiske badebyer som Deauville og Cabourg har i mange årtier tiltrukket turister fra hele verden. Normandiet byder på smukke landskaber, fantastiske slotte og spændende gastronomiske specialiteter. Læs mere

Ferieparker i Normandiet

Læs mere om Normandiet

Ferie i NormandietKun to timer fra Paris ligger dette fantastiske franske område. Normandiet er fyldt med spændende historie, både lokal historie og verdenshistorie, men Normandiet er også meget andet. Her er der smukke strande, hyggelige små landsbyer med spændende arkitektur, lækre kulinariske oplevelser og masser at kunst og kultur. 
Bestil din feriebolig i Normandiet her på siden eller ring en af vores dygtige ferierådgivere op på 7010 4343, de kan give dig gode råd og vejledning til at finde den feriepark der passer dig.

Hvorfor feriebolig i Normandiet?

Med en feriebolig i Normandiet får du den bedste kombination af historie, aktiviteter og oplevelser, så der er mange gode grunde til at vælge en af Dansk Bilferies ferieboliger i Normandiet som dit næste rejsemål.

  • Dejlige badestrande
  • Spændende gastronomi og vin
  • Hyggelige byer
  • Kun to timer til Paris
  • Et væld af oplevelse for hele familien

Populære ferieparker i Normandiet

Feriepark Le Pré Marin er et dejligt lille resort kun 800 meter fra stranden, og bygget i klassisk landlig stil. Denne feriepark er meget børnevenlig med underholdning i den lille landsby og masser af plads til leg. Naturen omkring ferieparken er smuk og beundringsværdig, og der er mange områder klar til at blive udforsket.

Feriepark Omaha Beach er en feriepark beliggende i en smuk nationalpark og lige ved siden af den historiske 'Omaha beach'. Alt ved denne feriepark emmer af natur og bygningerne er nyligt renoveret. Ud over at nyde de smukke omgivelser, kan du også benytte ferieparkens fitnesscenter og vandsportscenter.

Dejlige byer og spændende seværdigheder

Nogle af Normandiets mest attraktive turistmål
Normandiet har både smuk natur, hyggelige byer og mange interessante seværdigheder. Normandiet er særlig kendt for Mont-Saint-Michel. Den beundringsværdige by ude i vandet, er en af Frankrigs mest besøgte sights med det smukke kloster som ledestjerne. Besøg også Etretat hvor naturen gennem mange år har formet de hvide klipper langs kysten, så de står lodrette ned i det blå hav. Her kan du nyde den unikke udsigt og gå romantiske ture langs stranden. Byen Bayeux er et historisk centrum i sig selv, men særlig berømt for det verdenskendte Bayeuxtapet. Bayeuxtapetet er et langt broderet tapet, hvor billederne beskriver normannernes indtog i England i 1066, et smukt mesterværk med en spændende historie bag. I middelalderen blev der også bygget flere storslåede klostre langs Seinen mellem Rouen og Le Havre. En af de mest spektakulære og magtfulde var Jumiéges. Gå på opdagelse i de spændende ruiner og kom helt tæt på historien.

Smag på Normandiet

Fantastiske råvarer
I Normandiet kan du få et væld af fantastisk lækre råvarer. Med den brede kystlinje er det oplagt at smage på det store udvalg af fisk og skalddyr som er tilgængeligt i området. Normanniske oste er også helt særlige, det er nogen af de mest imponerende oste i Frankrig. Den mest berømte ost er en camembert fra byen Vimoutiers. Æbler er også en af hovedelementerne blandt de normanniske råvarer. De bruges i langt de fleste traditionelle desserter, men æblecideren er også en lokal specialitet, og serveres både varm og kold. 

Madoplevelser
Med de mange gode råvarer naturen i Normandiet byder på fører det naturligvis også til spændende madoplevelser såsom markeder og smagninger. Langt de fleste madvareproducenter i Normandiet er nemlig glade for at byde besøgende indenfor til smagsprøver og et kig på produktionen. Besøg et Calvados destilleri eller et af de lokale ostemejerier. Markeder er også en af Normandiets mange traditioner, særligt madmarkeder. Markederne foregår ofte tidligt om morgenen og langt de fleste byer har et madmarked hvor du kan købe lokalområdets lækre specialiteter og hjemmelavede produkter.

Kunst og historie

Impressionismens fødested
Impressionismens fader, Claude Monet, boede i mange år i Giverny, en lille landsby ved kanten af Seinen. Her ligger hans hus og haver til stadighed og det er bestemt et besøg værd, både for kunstentusiaster og andre der sætter pris på smukke haver. Her kan du nemlig kigge ind i Monets hyggelig villa, men du kan også gå på opdagelse i den store fantastiske have, og se motiverne til mange af hans verdenskendte malerier, blandt andet åkanderne.

D-dag og kampen om Normandiet
Der er utallige områder, museer og mindesmærker i Normandiet som viser tilbage til d. 6. juni 1944 og den efterfølgende kamp om Normandiet. Besøg nogle af de mange smukke mindesmærker, som Omaha Beach hvor du kan se 9.000 hvide kors langs stranden nord for Bayeux, til minde om de mange faldne soldater i 1944. Der er også et tilhørende museum, hvor du kan lære nærmere om de barske begivenheder der fandt sted i dette område under 2. Verdenskrig.