Kan vi hjælpe?
7010 4343
Fitness
Inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Ferielejligheder i hjertet af Saint-Martin-de-Ré
Midt i en privat have i Saint-Martin-de-Ré finder I det skønne feriested, Residence Le Palais des Gouverneurs. Feriestedet byder på dejlige faciliteter, såsom swimmingpool, behagelige lejligheder og legeplads til de små. Trænger man til en dukkert, så er der kun 1 km til den nærmeste strand. Nyd en dejlig ferie på Residence Le Palais des Gouverneurs.
Fitness
Inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sport
Fitness
Inkl.
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Information
Faciliteter på feriestedet
Sport
Fitness
Inkl.
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Velkommen til Residence Le Palais des Gouverneurs

Mere om Residence Le Palais des Gouverneurs

Med Residence Le Palais des Gouverneurs beliggenhed har man ikke langt til nærmeste butikker, restaurant eller strand. Det hele findes indenfor 1 km fra feriestedet. Residence Le Palais des Gouverneurs boliger er fordelt på 3 bygninger, som alle er bygget i stil med Ile de Ré-øens unikke stil. Lejlighederne er udstyret med et tekøkken, eget badeværelse og tv. 

Kontakt Dansk Bilferies erfarne rejserådgivere eller book ferie til Residence Le Palais des Gouverneurs online. 

Bademuligheder

På Residence Le Palais des Gouverneurs er der en dejlig delvis overdækket swimmingpool - en del af poolområdet er indendørs med store glaspartier og smuk udsigt. Den anden del af poolområdet er udendørs, hvor der er lænestole man kan slappe af i. Der er ca. 1,5 km til nærmeste strand, men rundt om på øen finder man mange dejlige strande, som man kan tage rundt at besøge. 


Spisemuligheder og indkøb

Ikke langt fra Residence Le Palais des Gouverneurs ligger der adskillige lækre restauranter med et bredt udvalg af retter for alles smag. De udstyret køkkener gør det desuden muligt at tilberede måltider selv, som kan nydes hjemme i mere afslappende omgivelser. Madvarer og andre fornødenheder kan købes i supermarkeder rundt om i byen. Hvis man ikke selv gider at lave morgenmad, så kan man bestille lækker morgenmaden leveret til lejlighederne fra Fauchon Paris eller brød fra den lokale bager.

Området omkring Residence Le Palais des Gouverneurs

Residence Le Palais des Gouverneurs ligger på øen Ile de Ré i Atlanterhavet. Øen er forbundet med bro til den hyggelige og lidt større by, La Rochelle, som er et besøg værd.  Ile de Ré byder på traditionelle hvide huse, smuk natur og dejlige strande. Øen har en kystlinje på 100 km og det fortrukne transportmiddel er cykel, hvilket er muligt at leje på Residence Le Palais des Gouverneurs. På den måde kan man komme tæt på naturen på en let måde og nyde de flotte perler øen har at tilbyde. Der findes desuden museer og historiske seværdigheder rundt om på Ile de Ré. La Rochelle, som ligger på fastlandet, er en hyggelig historisk by med et væld af restauranter, caféer og seværdigheder.