Kan vi hjælpe?
7010 4343

Feriehus i Dalmatien

En masse spændende oplevelser ligger og venter på jer med et feriehus i Dalmatien.

Book feriehus til Dalmatien

Book dit feriehus i Dalmatien med det samme og gå ikke glip af de bedste priser og perioder! Du kan nemt booke dit feriehus i Dalmatien online hele døgnet rundt. Bestem selv hvor og hvornår du vil finde dit feriehus i Dalmatien. Læs mere

Oplev feriehus i Dalmatien

Læs mere om feriehus i Dalmatien her...

Dansk Bilferie tilbyder de bedste feriehuse i Dalmatien!
Dalmatien er fyldt med spændende historie og er beliggende på en mindre halvø i Adriaterhavet. I et feriehus i Dalmatien har du mulighed for at nyde solen og de gode strande eller være aktiv til lands eller til vands - du bestemmer selv! Du kommer med garanti ikke til at kede dig hvis du vælger et feriehus i Dalmatien. Dalmatien byder på et varieret og smukt landskab, samt masser af muligheder for hele familien og alle aldre. Vælger du et feriehus i Dalmatien får du oplevelser for livet!

Hvorfor vælge et feriehus i Dalmatien?
Et feriehus er et rigtig godt valg når du skal til Dalmatien med hele familien, da der er masser af plads, samt alle vores feriehuse i Dalmatien er udvalgt efter deres gode beliggenhed og børnevenlighed. Vælger du et feriehus i Kroatien får du ligeledes mange gange mere værdi for pengene end hvis du booker et dyrt hotelværelse. I et feriehus har du friheden til selv at bestemme og planlægge dit ophold i Dalmatien. Du slipper også for personale der konstant forstyrrer dig i din ferie.

Oplevelser med et feriehus i Dalmatien

Spændende byer og god gastronomi
I det nordlige Dalmatien finder du den charmerende by Zadar, som råder over museer, kirker, forretninger og selvfølgelig masser af skønne restauranter og barer. Vælger du at besøge Zadar har du ligeledes et rigtig godt udgangspunkt for at besøge nogle af de mange øer. En anden by der er værd at besøge på et ophold i Dalmatien, er Split. Split er en hyggelig og livlig by med masser af spændende attraktioner, samtidig med at byen er porten til den dalmatiske skærgård. Får du lyst til at skylle de mange oplevelser ned med en kold forfriskning, er der masser af cafeer og restauranter langs promenaden.

I hjertet af Dalmatien finder du Basko Voda, hvor der er fyldt med gode restauranter, museer, samt lækre sten- grusstrande. Derudover kan du ikke booke et feriehus i Dalmatien uden at besøge Dubrovnik, hvor du finder mange attraktioner og butikker. Det kroatiske køkken er en god blanding af den ungarske skole, wienerskolen og den tyrkiske skole. Derudover er kystregionen influeret af det græske køkken, samt middelhavskøkkener som det franske. Her spises der alt godt fra havet, samt trøfler i lange baner. I et feriehus i Dalmatien er du nødt til at smage østers og blåmuslinger, samt lammekød og kalvekød.

Andre områder med feriehuse

Feriehuse i Kroatien
Er du i tvivl om hvilket feriehus i Dalmatien du skal vælge, kan du med fordel ringe til vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343 hvor de sidder klar til at besvare spørgsmål og rådgive angående valg af feriehus i Dalmatien eller til andre destinationer.

Feriehuse i andre lande
Fandt du ikke lige præcis et feriehus i Dalmatien eller i Kroatien der passede til dine og din families behov, har vi masser af andre feriehuse til andre populære destinationer.