Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Lækre feriehuse i Languedoc

Tag til Languedoc i Frankrig og bo i et af Dansk Bilferies lækre feriehuse. Vi har et bredt udvalg af gode feriehuse i Languedoc i Frankrig og til attraktive priser. Få et uforglemmeligt ophold sammen med hele familien i solrige og smukke omgivelser. Læs mere

Bestil feriehus i Languedoc

Dansk Bilferie tilbyder skønne feriehuse til Languedoc!

Book i et lækkert og rummeligt feriehus ved Languedoc i Frankrig og vær sikker på at få en god oplevelse med hele familien. Languedoc er et af de mest fascinerende områder i Frankrig og grænser op til Middelhavet i øst og Pyrenæerne i syd. Derudover har Languedoc et dejligt mildt klima, spektakulære kyster og en spændende historie. Udover masser af seværdigheder for alle aldre, er det muligt at opleve bjerge, floder og søer, gamle landsbyer, katedraler og kirker, samt masser af smukke slotte. Valgmulighederne er mange når du vælger et feriehus i Languedoc.

Hvorfor vælge et feriehus i Languedoc?

Languedoc har i lang tid været en populær destination for danske børnefamilier, da der er masser af mulighed for sol og sommer, samt masser af sjove turistattraktioner. Derudover er Languedoc kendt for sit meget afvekslende landskab, samt Languedoc er et af verdens største sammenhængende vinområder. Regionen er sammensat af to områder, Languedoc og Roussillon som er beliggende i den sydlige del af Frankrig. Et feriehus i Languedoc er den perfekte måde at holde ferie på for hele familien, da området byder på masser af lækre sandstrande, et krystalklart middelhav og en masse sol.

Oplevelser med et feriehus i Languedoc

Der er masser af spændende steder at besøge når du booker et feriehus i Languedoc. Det kan anbefales at besøge den populære badeby Cap-d'Agde som betegnes som den største badeby i Languedoc. Her finder du en charmerende lystbådehavn, hvor der er en helt speciel atmosfære, samt der er en meget børnevenlig strand. I Cap-d'Agde finder du også et stort Aqualand med swimmingpool og rutsjebaner. Er du til golf, er dette ligeledes muligt i et feriehus i Languedoc i Cap-d'Agde. Derudover har badebyen masser af gode restauranter, natklubber og casinoer. Er du til et aktivt ophold, er der gode muligheder for at opleve området på cykel eller gåben. 

Bor du i et feriehus i Languedoc er du nødt til at opleve den fantastiske fiskerlandsby, Argeles-sur-Mer. Udover sine helt fantastiske strande og bugter, er der gode muligheder for at dyrke diverse former for vandsport, samt der er masser af attraktioner for familiens yngste. Languedoc har mange spændende steder som er værd at besøge når du bor i et feriehus. Et særligt område som er velegnet til familier med børn, er Valras Plage. Her er der mulighed for at slikke sol på stranden, slappe af i skyggen eller få et godt måltid mad på en af de mange restauranter.

Andre områder med feriehuse

Andre feriehuse i Frankrig
Fandt du ikke dit drømme feriehus i Languedoc? Så frygt ej - Dansk Bilferie tilbyder feriehuse til mange andre gode destinationer i Frankrig. Hvis noget skulle falde i din smag, kan du bestille online her på siden. Hvis du har brug for mere hjælp så kan du ringe til en af vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at rådgive og besvare spørgsmål angående feriehus i Languedoc eller feriehuse generelt. Vi hjælper jer med at finde det feriehus der passer jeres families ønsker og behov. Læs mere om feriehuse i Frankrig her.

Feriehuse til andre destinationer i Europa
Hvis der ikke var nogle feriehuse som passede på jeres families krav og ønsker i Frankrig, så er der ingen grund til bekymring. Dansk Bilferie tilbyder feriehuse til andre populære destinationer i Europa.