Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Find feriehus i Toscana

En ferie i et feriehus i Toscana byder på herlige oplevelser for hele familien! Se vores store udvalg af feriehuse i Toscana ved at bruge søgefunktionen øverst på siden eller klikke her. Her får du nemt og hurtigt overblik over det store udvalg af fantastiske feriehuse i Toscana. Læs mere

Book feriehus i Toscana

Læs mere om feriehus i Toscana her...

Dansk Bilferie tilbyder skønne feriehuse til Toscana!
Hvis du booker et feriehus i Toscana gennem Dansk Bilferie, er du sikker på at komme til at opleve alle aspekter af den toscanske kultur. Du får mulighed for at besøge fine restauranter, smage udsøgt vin, og opleve den storslåede natur der netop kendetegner Toscana. Uanset om du vælger Toscana for afslapning eller som et kulturelt ophold, er der ingen tvivl om at du vil komme hjem en oplevelse rigere. Det optimale ville være en kombination af begge, så du både nyder godt af de smukke sandstrande og det azurblå vand, men også har mulighed for at opleve Toscanas betagende natur- og kulturliv.

Dansk Bilferies feriehuse i Toscana
Er I f.eks. flere familier eller vennepar der ønsker at rejse sammen, kan vi tilbyde flere feriehuse der kan rumme op til 14 personer såsom det smukke Casa Silena nær Cortona eller Fattoria Il Poggiarone der kan rumme helt op til 16 personer. Er I et par der rejser uden børn og bare vil nyde ferien i tosomhed, kan feriehuse som Casa Vigna eller Casetta Bosco ved den toscanske kyst anbefales. For familier med vandhunde, er der intet bedre end et feriehus i Toscana med privat swimmingpool. Ville det være sagen, så kig nærmere på feriehuse som f.eks. Casa Sebastiano eller Fattoria Il Nido. Læs mere om feriehuse her.

Oplevelser med et feriehus i Toscana

Toscana er besøget værd
Har du endnu ikke besøgt det fantastiske område der udgør italienske Toscana, så venter der dig og din familie en masse herlige feriedage i et fortryllende landskab, beklædt med vinmarker, solsikker og olivenlunde, masser af velsmagende mad og god vin samt besøg i små landsbyer, gamle klostre og ældgamle borge. Toscana kan byde på lidt af hvert og derfor tilbyder vi også et stort udvalg af feriehuse i det populære ferieområde i varierende størrelser og prislejer. Der vil derfor ganske sikkert også være et feriehus i Toscana der stemmer overens med netop dig og din families ferieønsker. Uanset hvilken type feriehus du og familien vælger i Toscana er I sikre på gode ferieoplevelser i den smukke natur i Toscana. 

På sightseeing i Toscana
Vi kan varmt anbefale at man sætter tid af til at besøge den smukke renæssanceby Firenze under et ophold i et feriehus i Toscana, for her vrimler det med historiske bygninger, kunstskatte, cafeer, restauranter og shopping-muligheder. Pisa er ligeledes et andet oplagt udflugtsmål, for byens skæve tårn er unægteligt en stor attraktion. Besøg også de smukke byer Volterra og Montepulciano, der begge er beliggende på bakketoppe, eller den intime by Lucca. Mulighederne for udflugter og oplevelser er mange - er du til god rødvin kender du sikkert også Toscana som et af Italiens mest betydningsfulde vinområder, så besøg nogle af de mange vindistrikter og vingårde i området såsom f.eks. Chianti.

Seværdigheder i Toscana

San Gimignano er en af Italiens bedst bevarede middelalderbyer og kendetegnes blandt andet af de mure der omgiver byen, men også for deres mange middelaldertårne. Tårnene blev bygget i middelalderen, da byens rigeste familier kappedes om at bygge de største og flotteste tårne. Idag står 13 af de ialt 72 tårne stadig tilbage, og gør San Gimignano til en attraktiv seværdighed. I kan også gå gennem byens gader og smage de lokale specialiteter. Hvis du bor i et af vores feriehuse, er du aldrig langt væk fra sol og strand, og udover de børnevenlige strande og poolområder, er der også andre aktiviteter til børn. I Toscana og de nærliggende områder finder du forskellige former for parker, tivoli og vandland.

Til kunstinteressede ville Firenze være en oplagt mulighed. Byen er fuld af kunst og kultur og er blandt andet kendt for en række arkitektoniske bygninger som Palazzo Vecchio og Galleria degli Uffizi. Derudover er det must at opleve Firenzes kultur, shopping og ikke mindst det festlige natteliv. Derudover kan det klart anbefales at besøge byen Pisa, som er verdenskendt for det skæve tårn. Domkirkepladsen og det skæve tårn blev optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv, og bevidner at det er et besøg værd. Det skæve tårn vil være hensigtsmæssig som en endagstur for hele familien. 

Andre områder med feriehuse

Andre regioner i Italien med feriehuse
Hvis feriehuse i Toscana ikke er noget for jer, så har I muligheden for at tjekke andre områder i Italien ud som Dansk Bilferie tilbyder. Du kan klikke lidt rundt på hjemmesiden og hvis du har flere spørgsmål kan du også kontakte vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at hjælpe dig og din familie hvad angår råd og vejledning til det rette feriehus det rette sted. På denne måde finder I bedst et feriehus i Italien der passer jeres families ønsker, krav og behov. Læs mere om feriehuse i Italien her.

Områder i Europa der også tilbyder feriehuse
Dansk Bilferie tilbyder andre lækre og moderne feriehuse til flere populære områder i Europa. Hvis I ikke finder noget der passer jer i Toscana eller generelt i Italien, så tag et kig på de andre steder angivet nedenfor.