Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferielejligheder i Kroatien

Oplev Kroatiens mange facetter på en ferie til Kroatien! Se alle vores mange ferielejligheder i Kroatien her.

Ferielejligheder Kroatien - Et hav af muligheder!

Ferielejligheder i Kroatien byder på oplevelser og aktiviteter for hele familien eller afslappende badeferie på en af de mange lækre feriedestinationer. Læs mere

Udforsk ferielejligheder i Kroatien

Ferielejligheder i Kroatien - oplevelser i verdensklasse!

Hvis I har lyst til at opleve et sandt ferieparadis, hvor naturen byder på unikke panoramascenarier, hvor der er solskinstimer i hobetal, lange strande og en helt fantastisk atmosfære og charme i de små historiske byer - samtidig med at priserne endnu er lave, så er en ferie til Kroatien med garanti lige jer. Vores ferielejligheder i Kroatien tilbyder en ideel feriebase for at udforske det skønne Kroatien på jeres helt egne præmisser!

Dansk Bilferie tilbyder bl.a. ferielejligheder i Kroatien her:

Ferielejligheder i Kroatien giver et væld af muligheder for alle!

På en campingferie i en ferielejlighed i Kroatien kan I kombinere en afslappende badeferie med lige præcis det der falder i jeres interesse af såvel: sportsaktiviteter, kunst, kultur, natur og lækre gourmetoplevelser. Kroatien tilbyder de bedste rammer for fantastiske ferieoplevelser i en ferielejlighed for hele familien.

Hvad enten I er til total afslapning på langs på stranden eller ved poolen, til vilde vandaktiviteter som fx surfing, vandski, dykning eller almindelige vandlege, til spændende kulturoplevelser i de små historiske byer, hvor det virkelige Kroatien viser sin gæstfrihed og charme eller måske til lange vandreture i helt superbe naturomgivelser kan I opleve det her. Der er derfor rigtig mange gode grunde til at opleve en ferielejlighed i Kroatien.

Valg af ferielejlighed i Kroatien

Dansk Bilferie tilbyder ferielejligheder i Kroatien i stort set alle områder. Vores ferielejligheder varierer i størrelse, indretning, placering, faciliteter og prisleje. Dette giver jer mulighed for at finde netop den ferielejlighed, som passer bedst til jeres ønsker og behov. Ferielejlighederne i Kroatien er privatejede, og deres indretning er derfor meget karakteristisk. Alle lejligheder er velholdte og af god kvalitet. Dansk Bilferie gør vi altid vores yderste for at tilbyde vores kunder den bedste service og vores dygtige rejsekonsulenter har derfor et stort kendskab til vores ferielejligheder i Kroatien. 

I er derfor meget velkomne til at kontakte os på tlf. 7010 4343 og høre nærmere om de forskellige ferielejligheder i Kroatien samt få gode råd omkring jeres næste ferie. Vi er desuden også gerne behjælpelige med andre praktiske foranstaltninger omkring jeres ferie i en ferielejlighed i Frankrig såsom vejbeskrivelse.

Sightseeing på ferie i en ferielejligheder i Kroatien

Dansk Bilferie tilbyder en dejlige ferielejlighed i området ved Istrien – hvor man finder de gamle byer Porec, Umag, Rovinj og Pula. Læs mere om ferielejligheder i Istrien eller sightseeing i Porec på ferie i en ferielejlighed i Kroatien her. Vi tilbyder desuden ferielejligheder i det skønne Dalmatien, Kroatiens riviera med byerne Dubrovnik og Split. Alle disse steder er gode, gamle og velkendte feriesteder i Kroatien. 

Dansk Bilferie har en stor viden om de enkelte ferielejligheder i Kroatien. Lad os finde de ferielejligheder i Kroatien som passer til netop jeres ønsker så hele familien får en uforglemmelig ferie. Har du spørgsmål, kan du kontakte vores rejsekonsulenter på telefon 70 10 43 43. Endvidere kan du finde mere information her på siden. Læs mere om ferielejligheder her.