Kan vi hjælpe?
7010 4343

Sommerhus i Frankrig

Et sommerhus i Frankrig betyder lækre sandstrande og og spændende seværdigheder.

Skønne sommerhuse i Frankrig

Mange danske børnefamilier valfarter hver sommer til Frankrig for at nyde solen og den udsøgte mad. Udover lækre og brede sandstrande, samt god mad og vin, har Frankrig utallige kvaliteter, som I får den perfekte mulighed for at opleve i et sommerhus. Læs mere

Bestil sommerhus i Frankrig

Læs mere om sommerhuse i Frankrig her...

Dansk Bilferie kender sommerhuse i Frankrig!

Frankrig er den ideelle feriedestination for hele familien, da der er masser af muligheder for underholdning og aktiviteter. Med et sommerhus i Frankrig kan I opleve alt det bedste, det franske har at byde på. Dansk Bilferie tilbyder sommerhuse rundt i hele Frankrig, så I kan finde lige netop den, der passer til jeres familie. Læs mere om sommerhuse her.

Ferien i et sommerhus i Frankrig kan bookes online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor vælge et sommerhus i Frankrig?

I et sommerhus i Frankrig har I mulighed for både at få lækre sandstrande med lange strandpromenader, luksus shopping i fineste stil, historie, imponerende seværdigheder og naturligvis gastronomiske oplevelser fra det franske køkken. Med et sommerhus i Frankrig kan I helt selv bestemme, hvad og hvordan jeres indhold på ferien skal skrues sammen. Mange danskere er særligt vilde med at bo i sommerhuse i det sydlige Frankrig, hvor I kan tage på dagstur til Nice, Cannes eller St. Tropez og slentre ned ad strandpromenaderene eller nyd en god frokost på en af de charmerende fortorvscaféer.

Sommerhuse i Frankrig

Der er et bredt udvalg af områder med sommerhuse i Frankrig. Læs nærmere på den region I ønsker at tage til ved at trykke på linket nedenfor.

Sommerhuse

Ønsker I en kulturel ferie, kan I med fordel booke et sommerhus i Paris og omegn, hvor I kan besøge nogle af Europas mest kendte seværdigheder. Her er det verdensberømte Eiffeltårn naturligvis et must på turen, og ikke langt fra Paris ligger Disneyland, som er et sandt paradis for børnene, som med sikkerhed vil give dem uforglemmelige ferieminder. Der er rigtig gode muligheder, hvis du vil bo i et sommerhus i Frankrig. Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af lækre sommerhuse, hvor der med garanti vil være et sommerhus, der matcher jeres families ønsker og behov.

Europas feriedestinationer med sommerhuse

Fandt du ikke lige det sommerhus i Frankrig du ledte efter, har vi sommerhuse i hele Sydeuropa. Tag et kig på det land I ønsker at tilbringe jeres næste ferie i ved at trykke på linket nedenfor.