Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste ferieparker ved Adriaterhavet
Adriaterhavet er med sine dejlige, brede sandstrande, og uimodståelig blågrønne badevand et sikkert hit blandt danske børnefamilier. Her finder I et bredt udvalg af ferieboliger i hyggelige italienske byer ved Adriaterhavet, samt masser af seværdigheder og aktiviteter. Læs mere

Ferieparker ved Adriaterhavet

Læs mere om ferieboliger ved Adriaterhavet her

Ferieboliger ved Adriaterhavet
Adriaterhavet ligger år efter år i top over danske børnefamiliers yndlings rejsedestination. Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af ferieboliger ved Adriaterhavet som passer til hele familien. Beliggenhed og kvalitet af vores ferieparker er nøje udvalgt og der er rig mulighed for aktiviteter og spændende oplevelser i området. 

Book din feriebolig ved Adriaterhavet online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, som kender Adriaterhavet som deres egen bukselomme!

Hvorfor feriebolig ved Adriaterhavet

Dansk Bilferie har et bredt udvalg af dejlige ferieboliger ved Adriaterhavet for hele familien. Der er mange fordele ved at vælge en feriebolig ved Adriaterhavet:

  • Store poolområder og masser af faciliteter og aktivitetsmuligheder
  • Børnevenlige omgivelser
  • Livlige badebyer som Bibione, Caorle og Lido Di Jesolo
  • Besøg spændende byer som Venedig eller Chioggia, "det lille Venedig"
  • Lækre sandstrande og solrigt klima

De tre mest populære ferieparker ved Adriaterhavet

Residence Porte Sole er en smuk blomstrende feriepark som ligger med udsigt til havet og grænsende op til Venedig. Når du befinder dig ved den store og velholdte swimmingpool kan du både se ferieboligområdet og det smukke azurblå hav med den fine strand. 

Villaggio Laguna Blu er beliggende kun 100 meter fra stranden og havet - en oplagt feriepark at vælge ved Adriaterhavet. Der er gode faciliteter og mange udflugtsmuligheder til for eksempelvis det hyggelige Caorle, romantiske Venedig, eller landsbyen Porte Santa Margherita.

Centro Vacanze Tizé er en feriepark med noget for enhver smag. Alle hytter er placeret tæt ved poolen, og er du mere til strand, så hop på det gratis tog der kører direkte til stranden! Der er en venlig atmosfære i ferieparken og de høje fyrretræer giver kølighed i skyggen. Der er meget at lave i området, som for eksempel udflugt til Venedig eller forlystelsesparken Mirabilandia. 

Adriaterhavet har fantastiske strande

Strandene ved Adriaterhavet
Man finder nok ikke bedre strande i Italien end strandene ved Adriaterhavet. Mange af strandene her er mærket med det såkaldte blå flag, som indebærer miljøvenlighed, høj vandkvalitet, højt serviceniveau og højt sikkerhedsniveau. Ved Adriaterhavet vil I opleve brede, store sandstrande med krystalklart og smaragdgrønt badevand, samt en betagende udsigt. Strandene ved Adriaterhavet er særdeles børnevenlige; der er masser af plads at boltre sig på, og det fine, gyldne sand indbyder til flotte sandslotte, spil og leg. Hvis dette lyder som noget for jer, så er det oplagt med feriebolig ved Adriaterhavet!

Spændende byer ved Adriaterhavet

Venedig ligger kun en kort køretur fra alle vores ferieparker ved Adriaterhavet, så det er oplagt at tage på opdagelse i den gamle og romantiske by. Oplev den unikke stemning med de små, smalle gader og tag med gondolerne og oplev den smukke by fra vandet.

Cavallino Treporti er en lille by beliggende på en halvø langs Adriaterhavet, som er kendt i hele Europa for det rene badevand, de smukke laguneomgivelser og uberørte natur. Cavallino byder også på hyggelige restauranter og isboder med italiensk is.

Bibione er en lille hyggelig by med kun 3.000 indbyggere, som i højsæsonen forvandles i til en livlig by med masser af ting at byde på. Blandt andet en dejlig strand, sjove sportsaktiviteter, wellness, gode shoppingmuligheder, et livligt natteliv og hyggelige caféer og restauranter.

Caorle er en hyggelig og charmerende lille fiskerby som helt bestemt er et besøg værd. Med de farvede huse, flotte sandstrande, historiske seværdigheder, spændende butikker og den italienske atmosfære er Caorle helt unik.