Kan vi hjælpe?
7010 4343
Ferielejlighederne på Rialto
Tag hele familien med til Adriaterhavskysten, hvor i finder skøn middelhavsstemning og masser af ferieaktiviteter. Bo i en af Rialtos rummelige ferielejligheder, tæt på det hele. Der er en skøn pool lige ved jeres lejlighed, stranden er kun 300 meter væk og den hyggelige by Bibione er en kort køretur væk. Der er lagt i ovnen til en fantastisk ferie på Rialto!
Afstand strand & type
Strand
Sand, 300 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 300 m

Velkommen til Rialto

Hvorfor ferielejlighed på Rialto?

Rialtos ferielejligheder er en fantastisk måde at bo på på jeres ferie. Her har I al den frihed I har brug for på jeres ferie - I har behagelige værelser, en stue og eget køkken, hvor I kan lave jeres egne måltider. I har desuden en balkon, hvor i kan nyde den italienske aftensol med et glas vin når børnene er lagt i seng. Rialtos placering er helt perfekt, og I skal blot gå 300 meter for at komme ned på stranden.


Børnevenligt område

Området er børnevenligt med en børnevenlig strand og derudover er der forskellige aktiviteter og parker i nærheden, perfekt til en dagsudflugt. Lige ved jeres lejlighed ligger et dejligt poolområde, som er let tilgængeligt og perfekt til børnefamilier. Poolområdet består af en større pool og en mindre børnepool. Rundt om poolen er liggestole samt en hyggelig have, som giver jer mulighed for at ligge i skyggen på solrige dage. 

By og oplevelser

Der er masser af skønne oplevelser i nærheden af Rialto! I Zoo Punta Verde kan i se en masse flotte dyr, I kan tage i vandparken Aquasplash og prøve sjove vandrutsjebaner eller tage i forlystelsesparken Luna Park. Rialto ligger lige ved Bibione og her finder I hyggelige gader flotte seværdigheder som fyrtårnet Faro di Bibione. Byen har derudover masser af gode restauranter og shoppingsmuligheder.