Kan vi hjælpe?
7010 4343
Vandrutsjebane
Rør rutsjebane, Crazy River, Familie rutsjebane
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Norcenni Girasole Club - Oplev et kæmpe vandparadis!
Denne fantastiske feriepark i Toscana byder på ikke mindre end 5 forskellige pools og et hav af faciliteter og aktiviteter! Så hvis du har en vandhund i familien eller nogle aktive børn, så er disse ferielejligheder lige noget for jer.
Vandrutsjebane
Rør rutsjebane, Crazy River, Familie rutsjebane
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Pool
Vandrutsjebane
Rør rutsjebane, Crazy River, Familie rutsjebane
Generelt
Terræn
Kuperet
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Vandrutsjebane
Rør rutsjebane, Crazy River, Familie rutsjebane
Generelt
Terræn
Kuperet
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til Norcenni Girasole Club

Læs mere om Norcenni Girasole Club her

Der er masser af ting at foretage sig på Norcenni Girasole Club. Ferieparken er beliggende i romantiske Toscana, hvor idylliske vinmarker og vingårde er at finde i massevis. Eventyrligt poolområde, et hav af sportsaktiviteter og afslapning på højeste plan i det separate spabad, dette er blot få af de faciliteter, der venter jer på Norcenni Girasole Club.
I kan booke familiens næste ferie online her på siden eller via vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområde

Norcenni Girasole Club er den ideelle feriepark for familier, der elsker sol, indbydende swimmingpools og vandaktiviteter. Ferieparken byder på et imponerende poolkompleks, hvor der er hele 5 pools. I kan svømme i de store udendørs swimmingpools, og familiens mindste kan plaske rundt i de tre børnebassiner. Der er en rutsjebane i vandlandet, som indbyder til timevis af sjov og der er ligeledes en indendørs swimmingpool, hvis vejret skulle skuffe en enkelt dag på ferien. 

Mad og drikke

I kan få stillet sulten på en af ferieparkens fire lækre restauranter, som byder på et bredt udvalg af italienske og internationale retter, så der er noget for enhver smag. Ønsker I spise aftenens middag hjemme i mere afslappende rammer, kan I benytte jer af ferieparkens take-away service. Når I trænger til en kold forfriskning i løbet af dagen, er der åbent i isbaren eller i baren, som byder på kolde og varme drikke.

Velvære & komfort

Der er i den grad sat fokus på din komfort og velvære på Norcenni Girasole Club. Ferieparken har sit eget spa- og fitnesscenter, hvor samtlige behandlinger er mod betaling. I kan slappe helt af i saunaen, i spaen eller nyde godt af en ny frisure eller manicure hos frisøren eller manicuristen. Der er rig mulighed for at holde træningen ved lige i fitnesscenteret, hvor der er et bredt udvalg af træningsudstyr.

Aktiviteter og underholdning

Der er et væld af sjove sportsaktiviteter at tage sig til på Norcenni Girasole Club, som I kan udfordre resten af familien med. I kan f.eks. tage et spil beachvolley, fodbold, minigolf, bowling, tennis, volley, basketball og pool. Der vil være omkostninger ved visse aktiviteter.
For familiens mindste er der en legeplads, børneunderholdning, en miniklub for børn mellem 4-8 år og en teenageklub for børn fra 8 år og op-efter. 

Hvorfor tage på ferie til Norcenni Girasole Club?

Norcenni Girasole Club er en attraktiv feriepark at drage til, og Dansk Bilferie har derfor samlet et udpluk af ferieparkens kvaliteter. Pragtfuld poolkompleks, spa- og fitnesscenter, alverdens sportsaktiviteter, diskotek og biograf og børnevenlig underholdning.