Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Ferieparker i Schweiz

Drømmer du om en ferie, hvor der både er mulighed for at nyde smuk natur, være aktiv og slappe af ved vandet? Schweiz har et væld af spændende aktiviteter og kulturelle oplevelser for hele familien, så tag familien med til Schweiz og få lige den ferie I drømmer om.

Ferieparker i Schweiz
Drømmer du om en ferie, hvor der både er mulighed for at nyde smuk natur, være aktiv og slappe af ved vandet? Schweiz har et væld af spændende aktiviteter og kulturelle oplevelser for hele familien, så tag familien med til Schweiz og få lige den ferie I drømmer om. Læs mere
Mest populære rejsemål i Schweiz (1)
Øst-Schweiz
Øst-Schweiz har mange fantastiske oplevelser i vente til dig og hele din familie. Her kan du tage en svævebane op til de højeste tinder, opleve smuk schweizisk arkitektur, besøge spændende...
Øst-Schweiz har mange fantastiske oplevelser i vente til dig og hele din familie. Her kan...
  • Spektakulære naturoplevelser
  • Besøg den største by, Zürich
  • Tag på vandretur i bjergene
2 mulige ferielejligheder
Se rejsemål

Besøg ferieparker i Schweiz

Læs mere om Schweiz

Kom helt tæt på Schweiz

Oplev Schweiz fra en af Dansk Bilferies dejlige ferieboliger, og få mulighed for at komme helt tæt på alt det Schweiz har at tilbyde. På en ferie i Schweiz kan du udforske fantastiske landskaber, besøge hyggelige byer og smage lækker mad. Så der er masser at tage sig til på en ferie i Schweiz.

Find den feriebolig der matcher dine ønsker og behov her på siden, eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343, som kan give dig råd og vejledning til at finde vej til din drømmeferie.

Hvorfor feriebolig i Schweiz?

Der er mange gode grunde til at besøge en af Dansk Bilferies skønne ferieboliger i Schweiz.

  • Ferieboliger med gode faciliteter og skøn beliggenhed
  • Fantastisk og varierende natur
  • Hyggelige små landsbyer og moderne storbyer
  • Spændende kulinariske oplevelser
  • Udflugter til enhver smag

Storslået natur

Schweiz har den mest fantastiske natur med frodige grønne områder, høje sneklædte bjerge og dybe blå søer. Der er derfor rig mulighed for at tage på tur ud i det fri og få frisk alpeluft i lungerne. Der er mange muligheder for, hvordan du kan gå på opdagelse i Schweiz' smukke bjerge. Besøg f.eks. Sunnegga/Rothorn med tog, gondol og til sidst svævebane. Herfra får du den smukkeste panoramaudsigt ud over de mange smukke bjerge i området fra 3104 meter højde. Tag også en svævebane til toppen af Stanserhorn hvorfra du får en fantastisk udsigt til 10 vidunderlige søer. 

Vandfald og søer 

Schweiz har mange forskellige varianter af vand i naturen, alt fra store vilde vandfald til rolige dybe søer, og du har mulighed for at opleve det hele. Besøg fx det 600 meter lange Engstligen vandfald, det andet største vandfald i Schweiz eller tag på tur i Luterbrunnendalen som er berømt for sine mange vandfald, her kan du blandt andet opleve Mürrenfluh, Schweiz' højeste vandfald. Er du mere til store rolige søer er der også i denne kategori et utal af muligheder. Særligt Blausee er et besøg værd, herfra får du den smukkeste udsigt med tinderne fra bjergene Weisshorn, Matterhorn og Dom i baggrunden.

Spændende byer i Schweiz

Store og små byer

På din ferie i Schweiz er der et utal af spændende byer, som bare venter på at blive udforsket. Besøg alt fra store brusende storbyer til små sovende flækker.

Zurich er Schweiz' store internationale metropol. Her finder du alt, hvad hjertet begærer. Der er fantastiske restauranter, mere end 50 spændende museer og 100 gallerier, dejlige badeområder ved søer og floder og meget mere. Zurich har oplevelser for hele familien, og du kan snildt få dagevis til at gå i denne storslåede storby. 

I kan også drage til den fransktalende by Geneve, som ligger midt i mellem alpetinder og Juras bølgende bakker. Byen kaldes også Fredens hovedstad, da den er kendt for sine humanitære traditioner, og det er blandt andet her Røde Kors' hovedkontor ligger. Men Geneve er en fantastisk smuk by med lækre restauranter, spændende butikker og et rigt kulturliv. 

En anden fantastisk by er Lucerne , som ligger smukt mellem store søer og imponerende bjerge. I denne historiske by kan du ikke andet end at blive opslugt af den smukke arkitektur og de mange spændende seværdigheder. 

Gastronomiske oplevelser

Schweiz er blandt andet kendt for sine fantastiske oste og lækker chokolade, men der er også mange andre lækkerier at kaste sig over. Tager du til Schweiz, bør du prøve deres fondue, som er en enkel men tung ret, hvor du dypper brød i varm smeltet ost. Dette er en oplagt måde at smage noget af Schweiz' lækre ost på. Her fås ofte en lille snaps til. Schweizerne er også meget glade for rosti. Denne traditionelle ret blev oprindelig spist som morgenmad af landmændene, men den er nu udbredt til hele befolkningen og kan spises til alle måltider.

Kulinariske aktiviteter

I Schweiz skal maden ikke kun smages men også opleves. Det kan gøres på mange forskellige måder. I kan f.eks. prøve Schweizisk Tavola, hvor schweiziske bondekvinder inviterer lokale og udenlandske turister indenfor og laver mad til dem i deres eget hjem. Du kan også besøge et af de mange whiskey destillerier, chokoladefabrikker, ostemejerier eller vingårde og opleve hvordan produkterne bliver skabt, og få smagsprøver med hjem.

Sprog

Schweiz har hovedsagligt fire forskellige sprog spredt ud over landet og med utallige forskellige dialekter. Tysk er dog klart det mest talte sprog, da hele 63,5 % taler tysk. Herefter kommer fransk med 22,5 %. Størstedelen af de fransktalende er bosat i den vestlige del af Schweiz. Derefter kommer italiensk med 8,1 % og til sidste rhaeto-rumantsch med kun 0,5 %. 

Klima

Schweiz har et meget moderat klima, uden ekstrem varme, kulde eller fugtighed. De varmeste måneder er juli og august med maksimale temperaturer på 28 grader, hvor de koldeste måneder er januar og februar med mindste temperaturer på -2 grader. Bevæger du dig op i bjergene eller andre steder med mange højdemeter, kan du dog forvente koldere og mere varierende vejr.