Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Beliggende i smukke omgivelser
Ambar Beach er et ideelt feriested for jer, der ønsker at slappe af. De to flotte swimmingpools og et separat børnebassin indbyder til sjov leg og afslapning for hele familien. I kan koble helt af på liggestolene, som omkranser poolområdet og nyde solen på bedste vis. Sommerferien kan bestilles online her på danskbilferie.dk .
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 200 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 200 m

Velkommen til Ambar Beach

Badebyen Calpe

I det skønne Alicante-område i Spanien finder du feriestedet Ambar Beach. Det ligger i byen Calpe, som er et yderst populært turistmål. Calpe er fyldt med fine butikker, hyggelige restauranter og god stemning, og derudover finder du enestående natur i området. Vil også du nyde Spanien, er Ambar Beach det oplagte valg. Nær feriestedet finder du skønne strande med blødt, fint sand, og derudover ligger det i umiddelbar nærhed af naturreservatet omkring Peñon De Ifach, som er en klippe, der rækker godt 300 meter op af Middelhavet. 

Pool og dejlig strand

På selve feriestedet finder du intet mindre end tre forskellige pools. De to af dem er forbeholdt voksne, og i den sidste er yngre vandhunde også velkomne. Derudover ligger Ambar Beach blot cirka ti minutters gang fra en lækker sandstrand, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde livet. Fra stranden kan du se Peñon De Ifach.

Spise og drikke

Ambar Beach ligger centralt i byen, og netop derfor har du også et væld af spisemuligheder lige uden for døren. Der er massevis af forskellige restauranter i gåafstand fra feriestedet, så hvad end I har lyst til, skulle I nok kunne finde det. Også barer er der i nærheden, så har I brug for en kølig drink efter en lang dag i solen, er der rig mulighed for at få dét.

Når man er på ferie, skal der selvfølgelig ikke mangle noget. Skulle I alligevel komme til at savne det ene eller det andet, er der heldigvis et supermarked blot 200 meter fra feriestedet. Dermed kan I nemt handle det ind, I måtte stå og mangle. Derudover er der gode shoppemuligheder i Calpe, så også shoppetrangen kan blive stillet.  

Aktiviteter med spa

Ambar Beach hører sammen med et af de største hoteller i området, og som gæst på dette feriested kan du nyde hotellets faciliteter. Det vil sige, at du blandt andet kan benytte dig af den skønne spa, der er at finde på AR Diamante Beach Hotel. 

I området

Calpe er en meget charmerende, lille by, og vil du have masser af god stemning, er dette den oplagte destination. Langs strandpromenaden finder du et væld af hyggelige butikker og restauranter. Derudover ligger Peñon De Ifach nær feriestedet, og denne klippe er bestemt værd at besøge. Klippen kan bestiges, og når du toppen, bliver du belønnet med en fantastisk udsigt ud over området. Generelt er denne destination anerkendt for den smukke natur, der er overalt omkring én.