Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Besøg de bedste ferieboliger på Costa Brava
I smørhullet mellem Middelhavet og pyrenæerne ligger Costa Brava. Den smukke kyststrækning er kendt for sine lange, brede sandstrande og azurblå hav. Her er der rig mulighed for at aktivere hele familien i vandland, naturområder og på smukke badestrande. Læs mere

Ferieboliger i Costa Brava

Læs mere om Costa Brava her

Ferie på Costa Brava
Nord for Barcelona ligger den smukke kyststrækning Costa Brava, som er spækket med lange badevenlige strande, fantastisk natur og små maleriske fiskebyer. Costa Brava er det oplagte feriested til dig der gerne vil have det hele: sol, strand, natur og by - Costa Brava har det.

Book din feriebolig på Costa Brava online her på siden eller ring en af vores dygtige ferierådgivere op på 7010 4343, og få råd og vejledning til at finde den helt rette feriebolig.

Hvorfor feriebolig på Costa Brava?

Dansk Bilferie tilbyder de bedste ferieparker og ferieboliger langs Costa Brava, og der er mange grunde til at netop Costa Brava skal være din næste rejsedestination.

  • Utallige strande og smukke badevige
  • Enestående naturområder
  • Spændende kulturelle oplevelser
  • Ferieboliger med god beliggenhed og gode faciliteter
  • Udsøgt mad og vin

Populære ferielejligheder på Costa Brava

Feriepark Cala Llevadó er luksuriøs med flotte og moderne ferieboliger. Ferieparken er omgivet af smuk natur i bjergene og ligger lige ved fire forskellige smukke badestrande. Her er der masser af aktiviteter for både børn og voksne, der er blandt andet mulighed for at snorkle, dykke, sejle i kajak, vandre i bjergområder og køre mountainbike. Til børnene er der ligeledes et væld af aktiviteter, såsom forskellige arrangerede lege og sportsaktiviteter, klovne og meget andet.

Smukke og spændende byer på Costa Brava

Langs Costa Brava kysten finder du alverdens spændende byer, som kun venter på at blive udforsket. Hvad enten du er til fest og farver eller små, rolige fiskerbyer fyldt med kultur, så er der noget som passer til dit humør. 

Cadaqués er en af de mest symbolske og smukke byer på Costa Brava kysten. De klipperige kyster og små strande er et yndet turistmål blandt mange, men slå også et smut forbi byens historiske kvarter. Her er det også muligt at besøge kunstneren Dalís bemærkelsesværdige hus, hvilket i særdeleshed er en oplevelse.

Figueres er fyldt med kulturelle oplevelse. Byen er kendt for at være Dalís hjemstavn, og det kan ses. En af de store attraktioner er blandt andet Dalí Theatre-Museum, dedikeret til kunstnerens surrealistiske værker. Tag også et kig på byens mange historiske monumenter, heriblandt den gamle middelalder væg og Sant Ferran slottet.

Lloret de Mar rimer på lys, musik og farver. Byen som aldrig sover, med smukke strande og et utal af barer og restauranter. Byen har dog også andet at byde på, blandt andet et spændende historisk centrum.

Enestående naturoplevelser

Bevæg dig ud i naturen
Ud over smukke lange strande, er Costa Brava også kendt for sin storslåede natur. Tag vandreskoene på og bevæg dig ud i nogle af de mange naturparker og husk kameraet. Aiguamolls de l'Empordà Natur Park er bestemt et besøg værd når du er i området. Det er Cataloniens andet største vådområde, og indeholder smukke laguner og søer. Parken er et sandt paradis for natur- og dyreelskere, og her er der ro til at nyde parkens farver og liv. Tag også et smut forbi halvøen Cap de Creus omkring 25 km syd for den franske grænse, et fantastisk naturreservat med et særpræget plante- og dyreliv. Banyoles søen i Girona provinsen er opkaldt efter den nærtvedliggende by Banyoles, og er den største naturlige sø i Catalonien. Søen er billedskøn, men også selve byen Banyoles har meget at byde på i form af kultur, historie og gastronomi. Her kan du derfor få et skønt mix af kultur og natur, og det er bestemt et besøg værd.