Kan vi hjælpe?
7010 4343

Solrig badeferie

Balatonsøen er et populært rejsemål blandt familier, da badevandet er særdeles børnevenligt, og der er flere aktiviteter og restauranter til enhver smag i området. Balatonsøen er ideel for jer, som gerne vil nyde dagens måltider i afslappende rammer i ferieboligen.

Solrig badeferie
Balatonsøen er et populært rejsemål blandt familier, da badevandet er særdeles børnevenligt, og der er flere aktiviteter og restauranter til enhver smag i området. Balatonsøen er ideel for jer, som gerne vil nyde dagens måltider i afslappende rammer i ferieboligen.

Ferieboliger ved Balatonsøen i Ungarn

Afslapning i en feriebolig ved Balatonsøen

Balatonsøen byder på dejligt badevand, en sprudlende feriestemning og varme temperaturer takket være søens beliggenhed ved foden af en bjergkæde, som skærmer for nordenvinden. Der er hyggelige ferieboliger ved Balatonsøen, som giver jer gode forudsætninger for at nyde søen på bedste vis, områdets livlige atmosfære og charmerende byer i området.

Lyder en feriebolig ved Balatonsøen som noget for jer, kan I nemt og hurtigt booke jeres foretrukne bolig her på siden. Har I brug for ferierådgivning, kan I kontakte vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343. 

Behagelig dukkert i Balatonsøen

Der er god grund til at glæde sig til at snuppe en dukkert i søen, da badevandet kan blive op til 25 grader. Søen byder på et blomstrende badeliv, hvor der er sjove vandaktiviteter, afslappende og mere private spots samt hyggelige restauranter i nærheden. I den sydlige del af søen er strandene mere flade og børnevenlige, hvor der er spækket med spisesteder og aktiviteter, hvor den nordlige del byder på dybere vand, charmerende byer og hyggelige vinkældre, som egner sig til familier med større børn. 

Familievenlig feriebolig ved Balatonsøen

Hos Dansk Bilferie kan I booke familieferien og vælge at bo i en privat feriebolig. Club Tihany er et fire-stjernet feriested med hyggelige ferielejligheder, som byder på et luksuriøst spaområde, ungarnsk resturant og legeplads for de små. Ferieboligerne er smukt beliggende ved søen i et naturreservat og tilbyder jer sjove aktiviteter som bordtennis, minigolf og squash for at nævne et par stykker. Club Tihany byder også på vandsportsaktiviteter på søen som at sejle i kajak eller kitesurfing. 

Oplev Budapest på en dagsudflugt

Der er en god mulighed for at kombinere badeferie med en snert af storbyferie, hvis ferien går til Balatonsøen, da den ligger 100 km fra Ungarns hovedstad, Budapest. Budapest er en fantastisk by, som bestemt er en dagsudflugt værd! Byen opdeles af floden Donau, hvor den bjergrige del hedder Buda, og den moderne del af byen hedder Pest. Byen er kendt for skønne spafaciliteter, da vandet er fra termiske kilder under jorden og særligt helbredende. Der er et hav af charmerende restauranter og cafeer, og generelt byder byen på billige priser på alt.