Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste ferieboliger i Central Ungarn

Kom helt tæt på Ungarns smukke natur, venlige befolkning og spændende mad. Nyd ferien i en skøn feriebolig kun kort tids kørsel fra storbyen Budapest, som skaber rammerne for en fantastisk ferie med din familie.

Alle de bedste ferieboliger i Central Ungarn
Kom helt tæt på Ungarns smukke natur, venlige befolkning og spændende mad. Nyd ferien i en skøn feriebolig kun kort tids kørsel fra storbyen Budapest, som skaber rammerne for en fantastisk ferie med din familie.

Ferielejligheder i Central Ungarn

Læs mere om Central Ungarn

Central Ungarn har oplevelser for enhver smag. Om du er til afslapning i de mange spabade, vilde rutsjebaner i vandparkerne, spændende naturoplevelser, bylivet i Budapest eller anderledes madkulturer, så er der helt sikkert noget der passer til din smag.

Book din feriebolig i Central Ungarn her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få råd og vejledning til at finde den feriebolig der matcher dine ønsker.

Hvorfor feriebolig i Central Ungarn?

Central Ungarn er både smuk og fyldt med spændende oplevelser og aktiviteter, så der er rigeligt med grunde til at vælge dette ungarnske område som din næste feriedestination. Nogle af højdepunkterne er følgende:

  • Spændende madkultur
  • Gæstfri befolkning
  • Ferieboliger med gode faciliteter
  • Fantastisk natur

Dejlige ferieboliger i Central Ungarn

Når du bestiller en feriebolig gennem Dansk Bilferie, sikrer du dig en feriebolig af høj kvalitet. Vores ferieboliger har altid den bedste beliggenhed og gode faciliteter som hele familien kan nyde godt af. Så I kan bare læne jer tilbage og nyde jeres ferie i Central Ungarn.

Feriepark Villapark Vargestez

Denne feriepark ligger for foden af Vertes bjergene og har både udendørs- og indendørs pool. Her er der masser af underholdning for hele familien. Der er mange spændende udflugtsmuligheder, med en køretur på bare tre kvarter befinder du dig eksempelvis hurtigt i den livlige storby Budapest.

Oplev Budapest

Budapest er spækket med spændende oplevelser, smukke bygningsværker og meget mere. Det er bestemt værd at slå et smut her forbi på din ferie i Central Ungarn. Foruden de klassiske termiske bade, tilbyder Budapest også mange forskellige udendørs bade, hvor der også er mulighed for at nyde solen i en liggestol eller svømme baner. Nogle af de mest populære er Palatinus Beach, som ligger lige i centrum af Budapest, og Csillaghegyi som er det ældste bad i hovedstaden. Budapest har også et af verdens største parlamentsbygninger. Parlamentet har hele 365 gotiske tårne, og er hjem for de ungarnske kronjuveler. Besøg også slotskvarteret, hvor blandt andet det royale slot ligger. Når du besøger Budapest er det vigtigt at have sat tid af til at gå rundt og opleve byen stille og roligt. Smag de lokale kager, gå rundt i de byens smalle gader og tag et kig i de mange fine butikker. På den måde får du den ungarnske atmosfære helt ind under huden