Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Vil du billigt på ferie til sydens sol?

... og drømmer du om strand, afslapning og nye oplevelser med familien? Så kan du nu sikre dig familiens campingferie eller sommerferie i en ferielejlighed her på siden med et godt Last Minute tilbud eller en billig afbudsrejse. Hos Dansk Bilferie kan du finde et stort udvalg af afbudsrejser og gode Last Minute rejser til nogle af Europas populære campingpladser og hyggelige ferielejligheder.

Se alle vores Last-Minute tilbud her

Spar op til 45%
Last-Minute campingpladser & ferielejligheder

Find Last Minute tilbud og spar op til 45% på både store og små campingpladser og feriesteder på forskellige destinationer i bl.a. Italien, Kroatien, Frankrig, Spanien og Holland!

Læs mere om Afbudsrejser og Last Minute tilbud

Billige afbudsrejser sikrer en god sommerferie

Det er aldrig for sent at booke sommerferien hos Dansk Bilferie, da vi har et stort udvalg af billige afbudsrejser og gode last minute tilbud hele sommeren. I kan komme afsted i højsæsonen samtidig med, at I sparer mange penge på familieferien ved at benytte jer af Dansk Bilferie billigste afbudsrejser. Det giver lidt ekstra plus på kontoen til oplevelser og god mad på ferien. 

Er campinglivet en del af jeres drømmerejse, kan I finde en afbudsrejse på camping her, hvor I kan vælge blandt luksuriøse feriehuse, moderne mobilhomes eller hyggelige telte! 

Leder I efter afbudsrejser og last minute tilbud på ferielejligheder, finder I det også hos Dansk Bilferie.

Camping afbudsrejser

Find billige afbudsrejser på camping og skab en sommerferie hele familien vil se tilbage på med smil. I kan finde camping tilbud på alt fra store campingpladser med kæmpe vandland, flere restauranter, underholdning og et væld af aktiviteter for store og små, eller du kan finde en afbudsrejse til en mindre campingplads, som er beliggende i naturrige rammer og byder på afslapning med ro og idyl. Uanset hvad du er til, kan I finde den campingplads, der passer til jeres families ønsker. 

Med last minute camping kan I vælge blandt restpladser på camping i bl.a. Italien, Frankrig og Kroatien, hvor I kan bo tæt på børnevenlige kyststrækninger og nyde sydens sol. Vi har også campingpladser placeret tæt på storbyer, så I kan få det bedste ud af storby- og campingferie.

Last minute ferielejligheder

Der er mange gode grunde til at vælge en afbudsrejse på ferielejligheder, for med en ferielejlighed får I de bedste rammer for afslapning, privatliv og frie tøjler til at styre ferietempoet. 

Last minute ferielejligheder er velegnet jer, der ønsker at tage på udflugter i løbet af dagen og trænge jer tilbage for at koble af i ferielejligheden senere. Ferielejlighederne er beliggende på feriesteder, som oftest har adgang til et dejligt poolområde og familievenlige aktiviteter. Om det er byliv, naturoplevelser eller stranden, I drømmer om, tilbyder vi ferielejligheder i forskellige områder, så man uanset smag kan finde den helt rette.

Kør selv afbudsrejser

Kør selv ferier er det hyggeligste, og med en kør selv ferie starter familieferien, allerede fra det tidspunkt I kører ud af indkørslen. Det er en god mulighed, hvis I gerne vil opleve flere lande og byer på jeres ferie, og det kan være sjovt for børnene at se, hvordan landskabet forandrer sig, når man kører ned gennem Europa. 

Dansk Bilferie tilbyder afbudsrejser kør selv, som er optimal for jer, der gerne vil kombinere to lande på én ferie. Det giver jer også de frie rammer til at snuppe en overnatning i Tyskland og dermed gøre rejsen overskuelig for alle. 

Book sommerferien hos Dansk Bilferie

Her på siden finder du gode Last-Minute tilbud og afbudsrejser på campingpladser og ferielejligheder. Du kan enten bestille sommerferien direkte her på danskbilferie.dk eller kontakte vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343, som også sidder klar til at svare på eventuelle spørgsmål. 

Held og lykke med feriesøgningen og god sommer!