Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Italiens bedste strande

30. Oktober 2019

Italien er en af favoritterne når det handler om camping, og det er ikke uden grund! Italien er det perfekte land til camping og er fyldt med dejlig mad, børnevenlige aktiviteter, sol, afslapning og badning ved de smukke strande.

Vi har samlet en lille guide til hvor du finder Italiens bedste strande:

Gardasøen: Gardasøen er et af Italiens mest populære campingsteder pga. den store sø med skønt, børnevenligt vand, hvor man i klart vejr kan se helt over til den anden bred. Ved Gardasøen kan du bl.a. bo på den fantastiske campingplads Bella Italia, som trods sin centrale placering giver dig smukke og idylliske omgivelser. Campingpladsen ligger direkte til Gardasøen med en 1 km lang strand, og byder bl.a. på et kæmpe vandland, restauranter, bar og legeplads.

Læs mere om Gardasøen her

Sardinien: Byen Alghero på Sardiniens vestkyst har en 5 km lang, smuk sandstrand. Stranden er yderst børnevenlig, og her findes et hav af sjove aktiviteter og hyggelige restaturanter med god, autentisk italiensk mad . Bo fx på campingpladsen Torre Del Porticiollo, som ligger tæt på centrum af Alghero.

Læs mere om Sardinien her

Sicilien: På Siciliens vestkyst finder du ligeledes børnevenlige strande, både nogle med klipper og nogle med hvidt sand. I byen San Vito lo Capo er der en børnevenlig strand, hvor vandet langsomt bliver dybere, og det er muligt at fornøje sig med et utal af aktiviteter. Byen har en hyggelig strandpromenade med afslappede restauranter og barer. Bo fx på den hyggelige og børnevenlige campingplads El Bahira Camping Village med pool og underholdning. Campingpladsen ligger tæt på San Vito lo Capo og stranden.

Læs mere om Sicilien her

Bibione: På Camping Il Tridente bor du med direkte adgang til den smukkeste brede sandstrand i Bibione. Campingpladsen har selvfølgelig også et dejligt poolområde med børnepool.

Læs mere om Camping Il Tridente her

Cavallino: Den smukke strand med blødt sand og blåt vand i Cavallino er 1,5 km bred og yderst børnevenlig. Her er et væld af aktiviteter både i vandet og på land. Bo på den skønne campingplads Sant Angelo med direkte adgang til den private strand, fyldt med farverige parasoller og herlige liggestole samt et væld af aktiviteter.

Læs mere om Camping Sant Angelo her

Lido Estensi: Denne ferieby ved Adriaterhavet byder på en bred og børnevenlig strand med skønt hav. Her kan du fx bo på den fire-stjernede campingplads Mare Pineta, som ud over stranden også byder på pool, supermarked og pizzeria.

Læs mere om Camping Mare PinetaLæs mere om hvad Camping i Italien generelt kan byde på!