Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Sensommer-getaway i Danmark

Der behøver ikke være langt for at komme på en hyggelig familie-getaway! Med Landals ferieparker i Midt- og Nordjylland får du nemlig det hele på ét sted - badeland, legeland, restaurant og andre sjove aktiviteter. Hos Friferie giver vi dig lige nu mulighed for at spare ekstra på sensommer-ferien i en af Landals ferieparker i Danmark, og derfor kan du spare op til 200 kr. på ophold i weekenden og op til 350 kr. på ophold i hverdagen i perioden fra 23.08.2024 til 11.10.2024*. 

Landal Rønbjerg

Ved Limfjorden ligger Rønbjerg-ferieparken, og her finder du alt, hvad du overhovedet kan drømme om af aktiviteter; badeland, bowling, arkaderum, legeland, minigolf, strand og meget, meget mere.

Landal Søhøjlandet

I de smukke, bakkede landskaber tæt på Silkeborg ligger Landal Søhøjlandet. Her kan familien tage på eventyr i de naturskønne omgivelser til fods eller på cykel, eller man kan underholde sig med en af pladsens mange aktiviteter.

Landal Seawest

Blåvand er et fantastisk område at være på ferie, og Landal Seawest er ingen undtagelse! I moderne og lækre fællesområder kan I nyde restauranten eller det store poolområde, og både inde og ude er der gode legefaciliteter.

Landal Fyrklit

Ved Vesterhavets kyst ligger denne hyggelige feriepark, hvor I både kan nyde det friske, åbne hav og den store indendørs og underdørs pool med en kæmpe vandrutsjebade. Det perfekte feriested til vandhunde!

Landal Ebeltoft

Her kommer I virkelig tæt på vandet, som ligger lige udenfor hoveddøren. Ferieparken ligger tæt på Ebeltoft, som er en dejlig by og bestemt et besøg værd. På pladsen kan I også hygge i den indendørs pool.

Landal Grønhøj Strand

Her er der rig mulighed for at slappe af og nyde naturen. Kun 400 meter fra Vesterhavet og med et stort poolområde er der god mulighed for at komme i vandet, og på pladsen er der desuden mange sjove sportsaktiviteter.

*Betingelser for tilbud

  • Tilbuddet gælder fra 09.08.2024 t.o.m. 23.08.2024
  • Opholdet skal være i perioden fra 23.08.2024 til 11.10.2024
  • Tilbuddet gælder alle Landal ferieparker i Danmark
  • Rabatten er på op til 200 kr. for ophold i weekenden og op til 350 kr. for ophold i hverdagene.