Kan vi hjælpe?
7010 4343

Se alle vores tilbud

på campingferier, ferielejligheder og skiferier

Hvilket tilbud leder du efter?

Klik ind og se, hvilke skarpe tilbud vi har her og nu!

Last-Minute tilbud
Alle de bedste "her og nu" tilbud på camping

Find alle vores aktuelle camping-tilbud på campingpladser i hele Europa!

Camping

Afbud & last-minute
Afbudsrejser og last-minute

Vi har for tiden ingen afbudsrejser eller last-minute-tilbud. Last-minute-udsalget starter som regel midt i maj.

Forbooking-tilbud
Forbooking-tilbud på campingferie

Vi har for tiden ingen tilbud på forbooking af campingferie. Glæd dig til august, hvor forbookingen åbner!

Black Friday
Camping- og skiferie med rabat

Vi har for tiden ingen Black Friday tilbud. Vi ses til Black Friday den 27. november 2020!

Ski

Stöten Junior Weeks
Tag børnene gratis med til Stöten

Børn op til 6 år får gratis skiskole, skileje og liftkort i Stöten i Sälen i udvalgte perioder!

Skiferie med rabat
Afbudsrejser og last-minute på ski

Her finder du alle vores aktuelle tilbud på afbudsrejser for ski og last-minute-skiferie.

Feriebolig

Efterårsferie
Ferie i feriepark eller badeland

Find alle aktuelle tilbud på efterårsferie i en ferielejlighed, feriepark eller et badeland.

Find de bedste tilbud på jeres næste ferie

Hvor skal jeres næste ferie holdes? Her på siden er samlet tilbud lige til den campingferie, I skal bruge. Alt fra afbud og last-minute tilbud, til tilbud på forbooking af campingferien 2021 og afbudsrejser og skiferier med last minute og afbudsrejser er samlet her på siden, hvilket gør det nemt for jer at bestille campingferien til den bedste pris. Der er penge at spare ved at bestille den næste skiferie, efterårsferie eller sommerferie lige her, så klik videre og få glæde af de mange store rabatter allerede nu. 

De bedste tilbud til jer "her og nu"

Alle vores campingpladsers skarpe tilbud og rabatter er samlet her, så det er meget lettere for jer at bestille den næste campingplads til vores bedste priser. Om I bestiller i god tid eller last-minute er ligegyldigt, for der er altid penge at spare og store rabatter hos Dansk Bilferie. Klik ind og bliv inspireret til, hvorhen jeres næste ferie skal gå. Se alle "her og nu" tilbud her.


Afbudsrejse og last-minute-tilbud til familien

Spar penge på en afbudsrejse, som sikrer en dejlig campingferie for familien. Udover de mange penge, I kan spare ved at bestille en last-minute-rejse eller afbudsrejse, giver kør-selv-ferier den hyggeligste start på ferien. Ved at bestille en last-minute eller afbudsrejse hos Dansk Bilferie, kan I vælge mellem campingpladser og ferieboliger i hele Sydeuropa. Last-minute og afbudstilbud sørger for, at I allerede nu kan glæde jer til en masse ferieoplevelser: Udforsk smukke byer i Italien, solrige kyster i Kroatien og lækre delikatesser i Frankrig. 

Spar penge ved at bestille i god tid

Der er mange penge at spare ved at være i god til og allerede nu bestille campingferien til 2020. Her er samlet alle de tilbud til jer, som ønsker at bestille sommerferien i god tid. Udover at have noget at glæde sig til samt få store rabatter, er der mange andre fordele ved at bestille sommerferien 2020 allerede nu. Blandt andet er mange af de bedste campingpladser og ferieboliger ledige, når I bestiller i god tid. Få de bedste tilbud på de bedste campingpladser og ferieboliger og nyd godt af de mange fordele ved at være ude i god tid. 

Tilbud på efterårsferie med en masse sjov

Få masser af sjov på efterårsferien i en af vores mange ferieparker. Tag med familien en tur væk fra hverdagen og nyd hinandens selskab i efterårsferien. Dansk Bilferie tilbyder en lang række ferieboliger med adgang til badelande med plads til alle størrelser. Få varmen på efterårsferien med dejlige dage i en af vores mange ferielejligheder og slip den indre vandhund løs i et af vores mange badelande. Se mere om de mange muligheder for efterårsferie lige her.

Store rabatter til Stöten Junior Weeks

Er hele familien vilde med sne og ski? Så er det nu I skal bestille den næste skiferie til Stöten i Sälen, hvor Junior Weeks gør det attraktivt for hele familien at stå på ski. Med en masse moderne skiboliger, god beliggenhed og et væld af sjove aktiviteter, når I næsten ikke at stå på ski - Stöten er det perfekte sted for hele familien! Om det er 1., 2. eller 20. gang, I står på ski, er Stöten helt perfekt med sine mange forskellige pister og niveauer. Ved at tage på skiferie i bestemte uger til Junior Weeks, kan familien få glæde af store rabatter, når Stöten tilbyder gratis skileje og skiskole til de mindre børn på udvalgte ophold. Læs mere om Junior Weeks her.