Kan vi hjælpe?
7010 4343

Fyldt med hygge og dejlige badestrande

I det nordlige Belgien ligger Vest-flandern, hvor landets eneste kyststrækning findes. Vest-flandern byder på brede, børnevenlige sandstrande, ekstremt hyggelige byer og historiske seværdigheder.

Fyldt med hygge og dejlige badestrande
I det nordlige Belgien ligger Vest-flandern, hvor landets eneste kyststrækning findes. Vest-flandern byder på brede, børnevenlige sandstrande, ekstremt hyggelige byer og historiske seværdigheder.

Familiecamping i Vest-flandern

Oplev camping i Vest-flandern

Vest-flandern har de helt rette rammer for en hyggelig campingferie med familien. Her finder I aktivitetsrige campingpladser til stor glæde for store og små samt gode sandstrande, hvor der kan bruges flere timer på at bygge sandslotte og bade, hvilket er to elementer, der får familien til at forelske sig i denne del af Belgien. 

Bestil campingferien direkte her på danskbilferie.dk eller kontakt vores erfarne og hjælpsomme rejserådgivere på tlf. 7010 4343. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Belgien.

Hvorfor rejse til Vest-flandern?

Der er flere gode grunde til, hvorfor Vest-flandern er et skønt rejsemål. Vi har nedenfor listet, hvorfor det er et ideelt feriested for camping.

  • Sandstrande perfekt til børnefamilier
  • Flotte, besøgsværdige byer
  • Campingpladser, de små vil elske
  • Historiske seværdigheder

Find familiens foretrukne campingplads

Camping i Vest-flandern byder generelt på et hav af aktiviteter for børn og voksne! 

  • Camping Westende er en fire-stjernet campingplads med miniklub, spray park til glæde for familiens mindste samt restaurant og underholdning for alle. Campingpladsen ligger ca. 1 kilometer fra stranden, som gør det nemt at tilbringe en masse timer ved havet. 
  • Camping Kompas Nieuwpoort har et stort poolkompleks med børnebassin, vandrutsjebane og legeredskaber. Der er mulighed for vandsport, en masse leg på både den inden- og udendørs legeplads og god mad og drikke på campingpladsens restaurant og bar.

Besøg storbyen Antwerpen

Der er flere byer i det vestlige Flandern, som bestemt er et besøg værd på campingferien. Oplev storbyen Antwerpen, hvor der bor ca. en halv million indbyggere. Her kan I lægge et visit forbi den storslåede borg Steen, som er byens ældste bygning beliggende ved flodhavnen. 

En spadserertur på den store markedsplads, Grote Markt, er bestemt også en hyggelig aktivitet med de smukkeste bygninger fra 1500- og 1600 tallet. Byen råder generelt over et væld af flotte kirker, spændende museer og fine fortorvscaféer og restauranter.

Tag på besøg i andre hyggelige byer

Andre byer I bør overveje at besøge på campingferien i Vest-flandern, er de hyggelige og fine byer Brügge og Gent. De er begge kendt for sine charmerende kanaler gennem byen, historiske bygninger og udsøgt belgisk mad. De emmer af romantik, historie og generel charme med en følelse af at være slået tilbage i tiden med brostensbelagte gader, hyggelige huse og kirker. Byerne er et godt bud på nye, kulturelle oplevelser for store og små på campingferien.