Billig campingferie til Italien, Kroatien og Frankrig m.fl. | Dansk Bilferie
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Billig campingferie med familien

Få mindeværdige oplevelser

Kom billigt afsted på sommerferie

Det kan hurtigt blive en dyr omgang, når man skal på ferie med hele familien, men en campingferie behøver ikke at være dyr for at være god! Hos Dansk Bilferie tilbyder vi lækre campingpladser og boliger til gode priser, så I kan komme afsted på en billig campingferie og give børnene og jer selv oplevelser og samvær med hinanden, I sent vil glemme. Det at rejse og være på ferie giver familien et dejligt og tiltrængt pusterum i en ellers travl hverdag.

Afbudsrejser og Last-Minute tilbud

Se vores spændende udvalg af billige afbudsrejser og Last-Minute tilbud til nogle af Europas skønneste destinationer og hold godt øje hele sommeren, da de løbende kommer ind.

Tag på en billig campingferie

Få et godt tilbud på en billig campingferie med familien. Udfyld formularen og vores ferierådgivere vil gøre alt for at skræddersy en billig familieferie til jer. 

Billig campingferie

Rejs på en billig campingferie

Vi har samlet et par gode råd og tips, hvis I drømmer om at rejse på ferie, men budgettet ikke rækker til alverdens. En campingferie er generelt en af de billigere ferieformer i forhold til storbyferie, badeferie på hotel eller sågar skiferie. Læs nedenfor hvad I kan gøre for at komme afsted på en billig campingferie. I kan booke familiens ferie direkte her på siden eller i gennem Dansk Bilferies hjælpsomme rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343. 

Hvad kan en campingferie byde på?

En campingferie er genial til familieferien, da der er masser at tage sig til for alle aldre afhængig af, hvor stor campingpladsen er, og hvad den specifikke plads har af faciliteter. Størstedelen af campingpladser har sportsaktiviteter, aftenunderholdning og miniklub for børnene, hvilket er med til at bidrage til et hav af oplevelser. Der er på de større campingpladser restauranter og indkøbsmuligheder, så I har alt, hvad I skal bruge inden for rækkevidde.

Billig campingferie kan I finde her

Ønsker I at tage på en billig campingferie, er der visse områder, vi anbefaler, hvis man ønsker at komme langt for få penge. I Ungarn er priserne generelt langt lavere end andre europæiske lande. Her kan I spare mange penge på restaurantbesøg, mad og drikke i supermarkeder og oplevelser. Tag på camping ved Balatonsøen på enten Camping Füred, Camping Pelso eller Camping Aranypart og kombiner camping- og badeferie med storbyferie i Ungarns hovedstad, Budapest. Det er en ekstraordinær billig by, hvor det bugner med historiske seværdigheder, lækre restauranter og ekstrem billige spaoplevelser. 

Campingferie i Sydeuropa til gode priser

Vores mest populære feriedestinationer blandt danske børnefamilier er Italien, Frankrig, Kroatien og Spanien. Hvis I ønsker at rejse til én af disse steder, hvor det er billigst at bo og leve, vil vi varmt anbefale Costa Brava i Spanien, som er en del billigere end Italien og Frankrig. Costa Brava byder på kilometerlange strande, udsøgt spansk mad og kulturelle oplevelser. Kroatien er også en superlækker feriedestination, hvor I kommer langt for pengene.

Gode tips til en billig campingferie

Der er flere steder, man kan sætte ind, hvis man ønsker en billig campingferie. Man kan som nævnt ovenfor vælge et land eller område, hvor det generelt er billigere at leve. Det er derudover en del billigere at bo i telt i forhold til mobilhomes, bungalows eller ferielejligheder, og et telt er ikke lig med dårlig komfort! Vores lodgetelte har som oftest køleskab, kogeplader, spisebord og rigtige senge, og så er det blot en hyggelig måde at bo på med familien. Flere campingpladser har gode indkøbsmuligheder, så I kan handle ind og lave nogle af feriens måltider selv, hvilket vil spare jer for en del penge.