Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Nyd ferien i en bungalow

Hold ferie i vores hyggelige og fuldtudstyrede bungalows, som I finder på flere af vores bedste campingpladser rundt omkring i Europa. Store som små campingpladser tilbyder disse boliger, der indbyder til afslapning og feriehygge. Læs her på siden, hvad der er særligt for en bungalow, og vurdér om denne charmerende type feriebolig er noget for dig og din familie og bestil jeres favorit med det samme. Læs mere

Familievenlige bungalows

Hvad kan en bungalow tilbyde?

Vælger I en bungalow på campingferien, får I en lille hytte, som ofte er udstyret med både køkken, badeværelse og sovefaciliteter. Nogle bungalows har sågar en hyggelig terrasse, hvor I kan nyde varmen og hygge jer med god mad og spil. De ligger ofte i flæng med flere bungalows, som giver jer de bedste forudsætninger for at snakke med dem, der bor omkring og for børnene at få nye legekammerater. 

Roligere beliggenhed

Bungalows ligger ofte lidt væk fra campingpladsens midtpunkt, hvor det sprudler af liv ved poolområdet og med underholdning og aktiviteter. Bungalows er derfor for jer, der ønsker at bo i et roligere område på campingpladsen. Vi vil dog råde jer til at tjekke op på boligens lokation ved at kigge på kortet over campingpladsen eller ringe til Dansk Bilferies ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for at være sikre, hvis I ønsker en bestemt beliggenhed.

Et stort udvalg af forskellige slags

Dansk Bilferie tilbyder bungalows på en række campingpladser i både Italien, Kroatien, Frankrig, Spanien, Tyskland og Ungarn. Der er en masse forskellige slags bungalows at vælge imellem, og de varierer i høj grad både inden for indretning, størrelse og faciliteter. Det kommer derfor an på, hvad I er til, og hvor I ønsker at rejse hen på campingferie. I kan finde topmoderne bungalows, hvor andre er mere traditionelle i deres stil. Fælles for dem alle er, at det er en hyggelig bolig at bo med familien i. 

Book jeres foretrukne bolig her

Lyder en bungalow som den rette bolig for jer på campingferien, kan I bestille jeres favorit direkte her på danskbilferie.dk eller ringe til vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343. Vi sidder klar til at hjælpe jer med at finde den perfekte bolig til jeres familie.