Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Easyatent - Kroatiens campingekspert

Easyatent har nøje udvalgt nogle af de bedste campingpladser i Kroatien, som byder på god komfort, børnevenlige faciliteter og en dejlig feriestemning. Alle campingpladser har desuden et poolområde og er beliggende med direkte adgang til strand. I Kroatien finder I smukke strande med krystalklart vand, hvilket gør det oplagt at snorkle og dykke. Nogle steder består strandene af småsten og klipper, men mange steder finder I ligeledes skønne sandstrande. Læs mere

Læs mere om Easyatent

Om Easyatent

Easyatent er eksperter i Kroatien og forstår sig på, at den perfekte campingferie er individuel fra familie til familie. Af denne grund har Easyatent særligt udvalgt campingpladserne udfra forskellighed, børnevenlighed, kvalitet og beliggenhed. Alle campingpladserne indeholder poolområde, gåafstand til strand samt gode faciliteter og sjove aktiviteter som kan tilgodese hele familien.

Easyatents boligtyper

Mobilhomes 
Easyatent byder på flere forskellige mobilhomes, og her kan I bo helt op til 8 personer. Alle mobilhomes byder på rummelighed og komfort i trygge rammer, så I får en dejlig ferie, I sent vil glemme. De fleste mobilhomes indeholder aircondition, satellit-TV, fuldt udstyret køkken med køleskab og fryser, privat bad og toilet samt en dejlig opholdstue, hvor I kan nyde en masse gode stunder i selskab med familie og venner.

Telte
Bo op til 6 personer i et af de skønne telte. I kan f.eks. bo i et bungalowtelt, som byder på masser af plads og er fuldt udstyret med alt det, I har brug for på campingferie. I kan også vælge at bo i et safaritelt, som rummer hele 37 kvm og er komfortabelt for hele familien. Disse luksuriøse telte giver jer mulighed for at kombinere alt det bedste fra naturen og med luksus fra hjemmet.

Campingpladser med Easyatent

Easyatent har boliger på fantastiske campingpladser i Istrien og på øen Krk. Uanset om I er til en stor campingplads med både vandland og en bred vifte af sjove aktiviteter eller en lille, hyggelig campingplads, hvor I kan koble helt af og nyde hinandens selskab, finder I netop den campingplads, der opfylder jeres ønsker og behov, hos Easyatent.

I kan opleve endnu flere af vores camping-samarbejdspartnere lige her.

To af Easyatents bedste campingpladser

Camping Lanterna i Istrien er med sit fantastiske poolområde og brede udvalg af sjove aktiviteter den helt perfekte campingplads for hele familien. Camping Lanterna er uden tvivl en af Kroatiens bedste campingpladser, og her bor i direkte til en kilometer lang strand, hvor I har mulighed for bl.a. at dykke, snorkle, windsurfe og spille beachvolleyball. Både dag og aften organiseres der underholdning og aktiviteter for både små og store, så her vil I aldrig komme til at kede jer. 

Camping Krk på øen Krk i Kroatien er en moderne campingplads med direkte adgang til en dejlig strand. Her lægger de skønne faciliteter op til en afslappet familieferie i helt unikke omgivelser. I kan f.eks. nyde den betagende udsigt fra poolområdet over havet, og koble helt af i wellnesscentret. Her kommer I langt væk fra hverdagens stress og jag, og har rig mulighed for at nyde hinandens selskab i helt fantastiske omgivelser.