Kan vi hjælpe?
7010 4343

Kør-selv ferie til Ungarn

Dansk Bilferie er med mere end 20 års erfaring ekspert i kør-selv ferie til Ungarn

Eksperter i kør-selv ferie til Ungarn!

Ungarn er en fantastisk feriedestination, hvor der er masser af muligheder. Hvis I ønsker en ganske almindelig badeferie har Ungarn et rigtig godt klima samt dejlige campingpladser. Ungarn er heller ikke lige så dyrt som Danmark og mange andre europæiske lande. Læs mere

Kør-selv ferie til Ungarn

Hvor skal I hen?

Hvorfor tage på kør-selv ferie til Ungarn?
Der er mange gode grunde til at tage på kør-selv ferie til Ungarn. Her er et behageligt klima til hele familiens badeferie, samt en smuk natur og charmerende landsbyer. En kør-selv ferie til Ungarn, er selvfølgelig også en oplagt mulighed for at besøge Balatonsøen. Ungarn er en af de nyere destinationer hos Dansk Bilferie, og byder på et skønt klima, der sætter rammen om en dejlig badeferie for hele familien. Dansk Bilferie tilbyder skønne campingpladser til jeres kør-selv ferie, som alle vil give jer en fuldendt ferie. Læs mere om campingferie i Ungarn her.


Tag på kør-selv ferie til Balatonsøen

Balatonsøen er et område som endnu ikke så udbredt blandt danskere, men området blomstrer, og det er med god grund. Det varme klima, de lange sandstrande, det skønne badevand og den unikke kultur er blot et lille udsnit af, hvad der venter jer, når I tager på kør-selv ferie til Balatonsøen. Hvis I er vilde med vandsport, er dette område et sandt paradis med bl.a. vandski, sejlsport og vandcykling. Læs mere om Balatonsøen her.

Camping Füred ligger med direkte beliggenhed til Balantonsøen. De smukke omgivelser, den betagende udsigt og det skønne poolområde er alt sammen med til at danne rammen om en hyggelig familieferie i en rar atmosfære og hyggelig stemning. På campingpladsen vil I aldrig komme til at kede jer, da der findes sjove aktiviteter og god underholdning. Læs mere om Camping Füred her.