Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Eksperter i kør-selv ferie til Ungarn!

Lad årets kør-selv ferie gå til Ungarn, som er en fantastisk feriedestination med masser af muligheder. Hvis I ønsker en ganske almindelig badeferie, har Ungarn et rigtig godt klima samt dejlige campingpladser. Ungarn er heller ikke lige så dyrt som Danmark og mange andre europæiske lande. En er de mest populære destinationer før kør-selv ferien til Ungarn er Balatonsøen med det dejlige klima og behagelig vand. Læs mere

Kør-selv ferie til Ungarn

Hvorfor tage på kør-selv ferie til Ungarn?

Der er mange gode grunde til at tage på kør-selv ferie til Ungarns campingpladser. Her er et behageligt klima til hele familiens badeferie, samt en smuk natur og charmerende landsbyer. 

Det er oplagt at lade kør-selv ferien gå til Balatonsøen, der byder på et skønt klima, der sætter rammen om en dejlig badeferie for hele familien. Dansk Bilferie tilbyder skønne campingpladser med moderne mobilhomes og hyggelige luksustelte til jeres kør-selv ferie, der er med til at danne rammen om den fuldendte sommerferie. 


Tag på kør-selv ferie til Balatonsøen

Balatonsøen er et område som endnu ikke så udbredt blandt danskere, men området blomstrer, og det er med god grund. Det varme klima, de lange sandstrande, det skønne badevand og den unikke kultur er blot et lille udsnit af, hvad der venter jer, når I tager på kør-selv ferie til Balatonsøen. Hvis I er vilde med vandsport, er dette område et sandt paradis med bl.a. vandski, sejlsport og vandcykling.

Camping Füred ligger med direkte beliggenhed til Balantonsøen. De smukke omgivelser, den betagende udsigt og det skønne poolområde er alt sammen med til at danne rammen om en hyggelig familieferie i en rar atmosfære og hyggelig stemning. På campingpladsen vil I aldrig komme til at kede jer, da der findes sjove aktiviteter og god underholdning.