Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Unikke boliger i ferieparadis

Istrien ligger i Kroatien, som byder på sol og ferie for hele familien med flotte strande med krystalklart, gode restauranter og spændende udflugter. Vælger I at holde ferien i et mobilhome i Istrien, får I den perfekte kombination af campinglivets glæder og moderne bekvemmeligheder, som den moderne børnefamilier sætter stor pris på. Dansk Bilferies mobilhomes er placeret på de bedste campingpladser i Istrien, hvor servicen, faciliteterne og komforten er i top. Læs mere

Mobilhomes i Istrien

Alt om mobilhomes i Istrien

Halvøen Istrien er beliggende i dejlige Kroatien og kan tilbyde dig og din familie sol og sommer, som I aldrig har oplevet det før. Istrien er et forholdsvist billigt sted at holde ferie, men det lave prisniveau betyder ikke, at servicen og komforten er ringere end andre steder. Istrien betyder charmerende byer og en gæstfri befolkning, så det er ikke svært at forstå, hvorfor mobilhomes i Istrien er populært blandt danskere.

Et moderne mobilhome har god opbevaringsplads, køkkenfaciliteter, privat bad og toilet samt havemøbler på terrassen. Mobilhomes kombineret med feriestedet Istrien i Kroatien er ingredienserne til en uforglemmelig ferie, som I nemt  og bekvemt kan bestille hos Dansk Bilferie. Vores onlinebestilling er nemlig åbent 24 timer i døgnet. Yderligere har I mulighed for at snakke eller stille spørgsmål til vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Dansk Bilferie samarbejder kun med de bedste udbydere af mobilhomes, hvilket giver vores gæster de bedste muligheder.

Istriens bedste campingpladser

Alle Istriens campingpladser tilbyder gode forhold for familier med børn. Derudover har de fleste pladser et lækkert poolkompleks og underholdning for alle aldre. På camping i Istrien er der derfor ikke nogen der behøver kede sig. Der er rig mulighed for at benytte de mange aktiviteter som campingpladserne udbyder. 

Hvis I ønsker at læse mere om, hvad nogen af disse fantastiske campingpladser har at byde på, kan I læse videre nedenfor.

Uddybning af Istriens bedste campingpladser

Camping Bi Village er kendt for sin dejlige placering i grønne omgivelser. Her har I desuden direkte adgang til stranden samt et stort poolområde. Pladsen har gode, moderne faciliteter og et bredt udvalg af sportsaktiviteter. 

Camping Lanterna er en 4-stjernet campingplads med direkte adgang til en dejlig strand på hele 3 km. Pladsen har desuden fået et helt nyt poolområde i 2016, som indeholder både børne- og familiepools. 

Camping Bijela Uvala garanterer høj kvalitet af boliger. Pladsen har et bredt udvalg af forskellige mobilhomes, som har plads til alle familiestørrelser. Pladsen har desuden et dejligt poolområde og direkte adgang til Adriaterhavet.

Camping Park Umag er kendt for sit store poolområde, som bestemt må siges at være pladsens omdrejningspunkt. Her er udvalget af boligmuligheder store og det vil derfor være muligt at finde netop en bolig, der falder i jeres smag.