Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bestil skønne mobilhomes i Istrien

Book et mobilhome i Istrien og vær sikker på at ferien bliver en success

Unikke boliger i ferieparadis

Istrien er beliggende i Kroatien, som byder på sol og sommer for hele familien. At holde ferie i et mobilhome i Istrien er den perfekte kombination af campinglivets glæder og moderne komfort, hvilket en moderne børnefamilier sætter stor pris på. Dansk Bilferies mobilhomes i Istrien er placeret på gode campingpladser, hvor servicen og komforten er i top. Læs mere

Mobilhomes i Istrien

Alt om mobilhomes i Istrien

Mobilhomes i Istrien
Halvøen Istrien er beliggende i dejlige Kroatien og kan tilbyde dig og din familie sol og sommer som I aldrig har oplevet det før. Istrien er derudover et forholdsvist billigt sted at holde ferie. Det lave prisniveau betyder dog ikke at servicen og komforten er ringere end andre steder. Dansk Bilferie har sørget for at samarbejde med de bedste indenfor mobilhomes i Istrien og Kroatien, hvilket giver vores gæster de bedste muligheder. Istrien betyder charmerende byer og en gæstfri befolkning - det er derfor ikke så svært at forstå hvorfor mobilhomes i Istrien er populært blandt danskere. Læs mere om Istrien i Kroatien her.

Mobilhomes i Istrien

Mobilhomes i Istrien
Et moderne mobilhome har god opbevaringsplads, køkkenfacilieteter, privat bad og toilet samt havemøbler ude foran mobilhomet. Mobilhome kombineret med feriestedet Istrien i Kroatien er ingredienserne til en uforglemmelig ferie. Tag hele familien med på ferie til Istrien og book et mobilhome som boligform.

Bestil ferien!
Er I blevet fristet til at holde en ferie i et mobilhome i Istrien, har Dansk Bilferie gjort det nemt  og bekvemt for jer at bestille den helt rigtige ferie. Vores onlinebestilling er nemlig åbent 24 timer i døgnet. Yderligere har I mulighed for at snakke eller stille spørgsmål til vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Istriens bedste campingpladser

Alle Istriens campingpladser tilbyder gode forhold for familier med børn. Derudover har de fleste pladser et lækkert poolkompleks og underholdning for alle aldre. På camping i Istrien er der derfor ikke nogen der behøver kede sig. Der er rig mulighed for at benytte de mange aktiviteter som campingpladserne udbyder. Hvis I ønsker at læse mere om, hvad nogen af disse fantastiske campingpladser har at byde på, kan I læse videre nedenfor.

Uddybning af Istriens bedste campingpladser

Camping Bi Village
Campingpladsen er kendt for din dejlige placering i grønne omgivelser. Her har I desuden direkte adgang til stranden samt et stort poolområde. Pladsen har gode, moderne faciliteter og et bredt udvalg af sportsaktiviteter. Læs mere om Bi Village her.

Camping Lanterna er en 4-stjernet campingplads med direkte adgang til en dejlig strand på hele 3 km. Pladsen har desuden fået et helt nyt poolområde i 2016, som indeholder både børne- og familiepools. Læs mere om Lanterna her.

Camping Bijela Uvala garanterer høj kvalitet af boliger. Pladsen har et bredt udvalg af forskellige mobilhomes, som har plads til alle familiestørrelser. Pladsen har desuden et dejligt poolområde og direkte adgang til Adriaterhavet. Læs mere Bijela Uvala her.

Camping Park Umag er kendt for sit store poolområde, som bestemt må siges at være pladsens omdrejningspunkt. Her er udvalget af boligmuligheder store og det vil derfor være muligt at finde netop en bolig, der falder i jeres smag. Læs mere om Park Umag.