Kan vi hjælpe?
7010 4343

Roan Camping Holidays - med over 32 års erfaring

Book jeres mobilhome, lodgetelt eller telt her - Camping for hele familien.

Roan Camping Holidays - oplev fantastiske campingpladser

Roan Camping Holidays er en hollandsk virksomhed som startede på 3 campingpladser i Frankrig, og har siden hen vokset til en organisation, som tilbyder et bredt udvalg af ferieboliger og destinationer. Roan Camping Holidays er utrolig professionelle og sikrer jer en helt uforglemmelig ferie, som du kan vælge at holde i Italien, Frankrig, Kroatien, Slovenien, Spanien, Holland eller Østrig. Roan Camping Holidays tilbyder forskellige typer af ferieboliger med alt fra lodgetelte til luksuriøse mobilhomes. Yderligere er børnene i fokus, og Roan Camping Holidays prøver altid at udvælge campingpladser som er ideelle for børnefamilier. Læs mere

Læs mere om Roan Camping Holidays

Om Roan Camping Holidays

Roan Camping Holidays er ikke en kæmpe udbyder, men der har stor ekspertise og udbyder professionel service og faciliteter. I finder Roan Camping Holidays på nogle af Europas bedste campingpladser i lande som Italien, Frankrig, Kroatien, Slovenien, Spanien, Holland og Østrig. I vil derfor nemt kunne finde noget som passer til præcis jeres behov og ønsker. 

Roan Camping Holidays boligtyper

Roan Camping Holidays tilbyder forskellige former for Mobilhomes:

  • Supreme Lounge / Prestige Lounge / Vision Lounge
  • Excellent / Excellent Relax / Excellent Lounge
  • Verde / Verde Relax / Verde Lounge

Alle Mobilhomes har enten 2 eller 3 soveværelser samt en veranda, havemøbler, liggestole, opholdsrum, tekøkken og badeværelse. Det mest luksuriøse mobilhome er Prestige Lounge som har 3 soveværelser samt lidt ekstra luksusudstyr.

I kan også vælge at booke et lodgetelte. Her findes 3 soverum, veranda, udendørs møbler og tekøkken. I Lodgetelt Woody findes også et toilet.

Sidst men ikke mindst tilbyder Roan Camping Holidays også telte, som kan giver jer en rigtig campingfornemmelse, men stadigvæk med mere luksuriøse forhold. Teltene har 3 soverum med senge, et skønt overdækket udeområde som er udstyret med havemøbler, et tekøkken med køleskab og et indendørs spiseområde.


Fire af Roan Camping Holidays bedste campingpladser

  • Bijela Uvala - Kroatien

Er beliggende i Istrien lige ud til det kroatiske kyst. Her findes et skønt poolområde med 3 store pools, hyggelige restauranter og barer, et tog som går direkte ind til den charmerende ferieby Porec. 

  • Pra'delle Torri - Italien

Er beliggende ved Adriaterhavskysten i det nordlige Italien. Her findes et enormt poolområde på over 4.000 kvm, en sjov legeplads, mange forskellige flotte faciliteter og sjove aktiviteter samt direkte adgang til en skøn sandstrand. 

  • Park Albatros - Italien

I det sydlige Italien, Toscana, finder I Park Albatros. Her findes et et stort poolområde med 3 store pools og rutsjebane, fantastiske omgivelser og natur, tæt beliggende på den hyggelige by San Vincenzo.

  • La Sirène - Frankrig

I sydfrankrig nærmere Languedoc-Roussillon, er denne campingplads beliggende. Her findes et fantastisk vandland med sjove rutsjebaner, natuskønne omgivelser fyldt med palmetræer og planter, massere af flotte faciliteter og sportaktiviteter.