Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Roan Camping Holidays - oplev fantastiske campingpladser

Roan Camping Holidays er en hollandsk virksomhed, som startede på 3 campingpladser i Frankrig, og siden har vokset til en organisation, som tilbyder et bredt udvalg af ferieboliger og destinationer. Roan Camping Holidays er utrolig professionelle og sikrer jer en helt uforglemmelig ferie, som du kan vælge at holde i Italien, Frankrig, Kroatien, Slovenien, Spanien, Holland eller Østrig. Roan Camping Holidays tilbyder forskellige typer af campingboliger med alt fra hyggelige lodgetelte til luksuriøse mobilhomes. Yderligere er børnene i fokus, og Roan Camping Holidays udvælger altid campingpladser, som er ideelle for børnefamilier. Som eneste samarbejdspartner, tilbyder Roan mulighed for enten at vælge garanti for placering af boligen på campingpladsen, eller garanti for, at flere familier kan bo ved siden af hinanden (mod gebyr). Læs mere

Læs mere om Roan Camping Holidays

Om Roan Camping Holidays

Roan Camping Holidays er en udbyder, der har stor ekspertise og udbyder professionel service og faciliteter indenfor camping. I finder Roan Camping Holidays på nogle af Europas bedste campingpladser i lande som Italien, Frankrig, Kroatien, Slovenien, Spanien, Holland og Østrig. I vil derfor nemt kunne finde noget, som passer til præcis jeres behov og ønsker. 

Roan har erfarne værter, som byder jer velkommen, når I ankommer og er med til at give jer den bedste start på sommerferien.

Vil I opleve endnu flere af vores udbydere, kan I finde en samlet liste over vores samarbejdspartnere her.

Roan Camping Holidays boligtyper

Roan Camping Holidays tilbyder forskellige former for moderne og komfortable mobilhomes:

  • Supreme Plus Lounge / Supreme Lounge / Premium Plus Lounge
  • Premium Lounge / Premium Relax / Premium
  • Comfort Plus Lounge / Comfort Plus Relax / Comfort Plus
  • Comfort Lounge / Comfort Relax / Comfort
  • Classic Lounge / Classic Relax / Classic

Alle Mobilhomes har enten 2 eller 3 soveværelser samt en veranda, havemøbler, opholdsrum, tekøkken og badeværelse. Det mest luksuriøse mobilhome er Supreme Plus Lounge, som har 3 soveværelser samt lidt ekstra luksusudstyr som bl.a. opvaskemaskine.

I kan også vælge at booke et lodgetelt. Her findes 3 soverum, veranda, udendørs møbler og tekøkken. I Lodgetelt Woody findes endda også et toilet.

Sidst men ikke mindst tilbyder Roan Camping Holidays også bungalowtelte, som kan giver jer en rigtig campingfornemmelse, men stadigvæk med mere luksuriøse forhold. Teltene har 3 soverum med senge, et skønt overdækket udeområde som er udstyret med havemøbler, et tekøkken med køleskab og et indendørs spiseområde.


Fire af Roan Camping Holidays bedste campingpladser

Er beliggende i Istrien lige ud til det kroatiske kyst. Her findes et skønt poolområde med 3 store pools, hyggelige restauranter, barer og et tog, som går direkte ind til den charmerende ferieby Porec. 

Er beliggende ved Adriaterhavskysten i det nordlige Italien. Her findes et enormt poolområde på over 4.000 kvm, en sjov legeplads, mange forskellige flotte faciliteter og sjove aktiviteter samt direkte adgang til en skøn sandstrand. 

I det sydlige Italien, Toscana, finder I Park Albatros. Her findes et et stort poolområde med 3 store pools og rutsjebane, fantastiske omgivelser og natur, tæt beliggende på den hyggelige by San Vincenzo.

Denne campingplads ligger i det Sydfrankrig i Languedoc-Roussillon. Her findes et fantastisk vandland med sjove rutsjebaner, naturskønne omgivelser fyldt med palmetræer og planter, masser af flotte faciliteter og sportaktiviteter.