Kan vi hjælpe?
7010 4343
Udendørs pool
, ,
Grill tilladt
WiFi
Legeplads
Separat børnepool
Bordtennis
Udendørs pool
, ,
Grill tilladt
WiFi
Legeplads
Separat børnepool
Bordtennis
Generelt
Gas
Afgrænset område (gratis)
Swimmingpool
Ferskvand, May - September
Afstand strand & type
Hav, 600 m
Restauranter / barer
Til børnene
Højsæson
Alder 4-10 år
Højsæson
Butikker
Hund
Omgivelser
500 m
Pladsstørrelse
Sanitetsforhold
Sportsfaciliteter
800 m
Mod betaling, 2 km
Strand
Mod betaling, 600 m
Underholdning
Højsæson
Højsæson
Vandsport
3 km
Velegnet til
Information
Faciliteter
Generelt
Gas
Afgrænset område (gratis)
Swimmingpool
Ferskvand, May - September
Afstand strand & type
Hav, 600 m
Restauranter / barer
Til børnene
Højsæson
Alder 4-10 år
Højsæson
Butikker
Hund
Omgivelser
500 m
Pladsstørrelse
Sanitetsforhold
Sportsfaciliteter
800 m
Mod betaling, 2 km
Strand
Mod betaling, 600 m
Underholdning
Højsæson
Højsæson
Vandsport
3 km
Velegnet til

Camping Dei Fiori i Ligurien, Italien

Camping Dei Fiori

Ønsker du, at din næste ferie skal være på en campingplads, hvor hele familien bliver taget imod med åbne arme? Så bør du vælge Dei Fiori campingplads. Her er der taget særligt udgangspunkt i børnene, men aktiviteter for de ældre børn og voksne er ikke at sætte en finger på. Du skal vælge Dei Fiori campingplads, hvis du ønsker:

  • Adgang til smuk strand inden for kort afstand
  • Et børneområde i form af børnepool og børnelegeplads
  • At gå på opdagelse i inspirerende omgivelser, der emmer af historie og kultur.

Skønt poolområde

Hos Camping Dei Fiori finder du et poolområde, hvor der er plads til hele familien. Du finder både en børnepool og en større pool til voksne. I børnepoolen kan de små lege i deres eget tempo uden at blive forstyrret af de ældre børn. Poolområdet hos Dei Fiori indbyder derfor til timevis af underholdning og giver dig muligheden for at komme helt ned i gear.

I kort afstand til campingpladsen finder du de brede, hvide sandstrande i Pietra Ligure. Her kan hele familien nyde mange timer, hvor der er gode bademuligheder samt afslapningsmuligheder i solsengene under parasollerne. Campingpladsen sørger for gratis transportmuligheder i højsæsonen, det tager ca. 4 min.

Restaurant og Bar

Dei Fiori campingplads er din ferielandsby. Du finder en restaurant, som serverer forskellige specialiteter. Pizza er blandt en af restaurantens helt særlige menuer. Her serveres der pizza til hele familien. Dei Fiori camping gør meget ud af at tilpasse sig hele familien, hvilket endnu engang står tydeligt i deres restaurantservice.

Når solen står højt over den Italienske Riviera kan en eller flere kolde drinks være tiltrængt. Du finder en bar på campingpladsen, hvor du kan få stillet enhver tørst. Du kan tage din drink med til din liggestol ved poolen eller slappe af ved barområdet. Campingpladsen tilbyder endvidere et minimarked, hvor du kan købe de største nødvendigheder. Du finder både madvarer og husholdningsartikler, der er essentielle for en uges ferie.


Aktiviteter for alle

Camping Dei Fiori byder på et væld af aktiviteter og muligheder, som er med til at skabe grundstenene for den bedste ferie. Personalet på Camping Dei Fiori prioriterer børnene højt. Derfor tilbydes der en miniklub og babydans til børn mellem 4 og 10 år. Her får børnene fantastiske oplevelser, hvor de møder andre børn fra andre lande. Børnene har også mulighed for at lege på campingpladsens legeplads, der er særligt velegnet til børn.

Derudover finder du en klub til teenagere, hvor de har mulighed for at skabe nye relationer til andre af campingpladsens teenagere.

Campingpladsen tilbyder bordtennisborde, hvor du kan udfordre hele familien til kamp. Er du og din familie til mere sport, vil der i løbet af få minutters gang fra campingpladsen være forskellige sportbaner til rådighed. I kan blandt andet spille basketball, petanque, golf og meget mere.

Smukke omgivelser ved den Italienske Riviera

Campingpladsen, Dei Fiori, ligger centralt for flere oplevelser i området. Er du til kultur og historie finder du en lang række forskellige autentiske og smukke italienske byer. Du kan blandt andet besøge Noli, Finale Ligure og Borgio Verezzi.

Ved blot at køre en halv time på motorvej finder du by kendte italienske by Milano. Her har du mulighed for at udøve sportsgrene som trekking, klippeklatring eller tage på udflugter på mountain bike. Generelt i området omkring campingpladsen finder du en smuk natur, hvor hele familien kan suge ny og frisk energi til sig i smukke omgivelser.