Kan vi hjælpe?
7010 4343
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Supermarked
Restaurant
Take away
Camping Jungfrau - Smukt placeret campingplads i naturrige omgivelser
Ved at booke jeres næste ferie hos Dansk Bilferie, sikrer i at i får netop den bolig, som passer aller bedst til jeres behov. Pladsen er placeret i smukke omgivelser ved siden af det fantastiske Staubbach vandfald, som ligger midt i de schweiziske alper. Her vil i være garanteret en campingferie med plads til utallige udendørsaktiviteter, som vil falde i god jord hos hele familien.
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Supermarked
Restaurant
Take away
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Grill tilladt
Kul
Hund
Hund tilladt
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Restauranter / barer
Restaurant
Take away
Bar
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Butikker
Supermarked
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Grill tilladt
Kul
Hund
Hund tilladt
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Restauranter / barer
Restaurant
Take away
Bar
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Butikker
Supermarked

Velkommen til Camping Jungfrau

Alt om Camping Jungfrau

Midt i Berneralperne finder I campingpladsen Jungfrau, og sætter I pris på storslået natur, er dette den oplagte rejsedestination. Campingpladsen ligger blandt andet nær bjerget Jungfrau, og området heromkring er på UNESCOs verdensarvsliste. Også Bietschhorn ligger ganske tæt på, og dette er ligeledes en populær attraktion i området.

Her får du fire gode grunde til at vælge at campere på Camping Jungfrau:

  • Du får skøn udsigt til nogle af de smukkeste bjerge i Schweiz
  • Der er rig mulighed for at drage på eventyr i Alperne
  • Der er noget at komme efter både om sommeren og om vinteren
  • Der er masser af muligheder for at holde en aktiv ferie

Pool

Nær Camping Jungfrau finder I en pool, hvor I kan blive kølet ned på de varme sommerdage. Den ligger cirka ti minutters gang fra pladsen.

Restaurant og bar

Tilknyttet campingpladsen er en restaurant, som serverer skønne, lokale retter. Restauranten ligger naturligvis med en overdådig udsigt ud over området. Der er desuden en bar, som byder på afterski-klassikere, hvis I har været ude at boltre jer i sneen hele dagen.

Om sommeren kan I naturligvis nyde kølige drinks efter en lang dag fyldt med eventyr i det grønne. Det er den perfekte måde at afslutte en vellykket feriedag på.

Indkøbsmuligheder

På campingpladsen er der en butik/ kiosk, hvor I kan handle ind, hvis I foretrækker at tilberede jeres egen mad på ferien. Her er der desuden mulighed for at købe diverse souvenirs samt aviser og ugeblade. Råvarerne i butikken er så vidt muligt lokalt produceret, og der er mulighed for at købe friskbagt brød hver eneste dag.

Aktiviteter og underholdning

Der er et væld af forskellige aktiviteter at give sig i kast med på en ferie på Camping Jungfrau. Campingpladsen kan eksempelvis være behjælpelige med at planlægge diverse guidede ture i det naturskønne område omkring pladsen. Der er desuden mulighed for at spille tennis og minigolf i nærheden, og der findes yderligere en pejsestue på selve campingpladsen, hvor I kan varme jer på vinterferien. Ønsker I at udforske området omkring Camping Jungfrau på cykel, så kan I leje mountainbikes i receptionen.

Området

Området omkring Camping Jungfrau er et ganske populært skiområde. Netop grundet pladsens placering midt i Alperne, er der rig mulighed for både at nyde naturen på langrend og slå sig løs på alpinski. Der er desuden mulighed for at stå på skøjter, hvis I er til den slags. Nyder I at slå jer løs i sneen, er Camping Jungfrau ganske enkelt det oplagte valg.

Om sommeren kan alle de mange skønne skiruter nydes til fods, og Alperne er ganske enkelt lige så betagende, når de ikke er snedækkede. Der er altså noget at komme efter hele året rundt på Camping Jungfrau. Der er desuden mange, som dyrker paraglidning i området omkring Camping Jungfrau, så dette kan I også give jer i kast med.

Vil I på en dagstur, kan I på cirka en times tid komme til Bern, hvilke er den fjerdestørste by i Schweiz. Den gamle bydel i Bern er på UNESCOs verdensarvsliste, da I her finder et væld af arkitektoniske perler. Der er altså både masser af natur og masser af kultur at komme efter med en ferie på Camping Jungfrau.